מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פציעה בצבאדני08/10/2010
שלום אני בן 27 , הפציעה העיקרית שלי היא בכף רגל קרסול נכות קבועה,אני מסוגל ללכת וגם לא למרחקים גדולים בלי כאבים. לא מסוגל לרוץ ולשחק כדורגל או כל ספורט בסגנון.
האהבה שלי לכדורגל כל כך גדולה שקשה לי להשלים עם חוסר היכולת לעשות ספורט העיקרי הוא כדורגל וריצה כמו שאהבתי.בילדות כל רגע פנוי שיחקתי בביה"ס,בשכונה..., בגיל נוער כבר הייתי במועדון כדורגל מקצועי עד לצבא ואז קרתה לי הפציעה.
ניסיתי כל מיני סוגי ספורט : שחייה, צלילה... שום דבר לא מספק אותי, בעקבות זה עליתי קצת במשקל וקשה לי לשמור לאורך זמן על תזונה נכונה. יחסית למה שהייתי אני מרגיש כמו בן 50 ויותר, אין לי שימחת חיים, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד...
דני08/10/2010אני מרגיש טוב רק כשאני שותה אלכוהול, בין היתר אין לי אימון באנשים בעקבות הפציעה,אני מוכר על PTSD בין היתר, הייתי בטיפול פסיכולוגי תקופה ואני שולל את זה, קשה לי להתמיד ובכלל נגד כדורים.לפעמים אני פוגש אנשים שלא ראיתי תקופה או גם דודים, במקום להגיד להם שלום ולחייך אני כמו אבן בלי רגש עושה טובה שאומר שלום חח וזה לא שאני לא שמח לראות את האנשים , חוץ מזה אני תמיד חושד לא מפסיק לרגע, חושב שכולם נגדי בכלל זרים לא נותן להם סיכוי להתחבר אליי.
זהו זה פחות או יותר מהפציעה ועד לשיקום כשבעצם ניסיתי ללמוד תואר פעמיים התחלתי והפסקתי... חוזר ללמוד שוב מקווה שאני אשתנה קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד... - תגובה
יפעת קלוש יגל08/10/2010בהמשך, מאחר ולא ראיתי את העוד
יש כל מיני סוגים של טיפול פסיכולוגי, קשה ל להתייחס כי לא ברור מה עברת.
יש טיפולים שממוקדים בפוסט טראומה, כולל EMDR
כך שלא חייבים לדבר, אם זה מה שאתה לא מתחבר.
פוסט טראומטים נוטים להשתמש בחומרים שמקהים את הכאב הנפשי בעיקר, וזה סמפטום מדאיג.
אתה חיב עזרה כלשהי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפציעה בצבא - תגובה
יפעת קלוש יגל08/10/2010שלום דני
פציעה ונכות, מובילות להתמודדויות לא פשוטות, שמכילות בתוכן, אבל וצורך להשלים עם אובדן. מה שהיה הוא לא מה שיהיה.
אתה מדבר הרבה על החלק הפיזי, וזה באמת שייך לתחום אחר של ייעוץ, י אפשר לעשות סוג אחר של ספורט כמו שחייה חתירה במכשיר או סירה וכו'.
אתה רק רומז על ההיבט הנפשי, אבל אם בחרת לפנות פורום כנראה יש שם יותר מזה.
אז כפי שכתבתי בפתיחה, יש בהחלט עבודה רגשית שצריך לעשות, יכול להיות שאתה יכול לקבל טיפול דרך הצבא, או בסיועו.
מה שיהיה יכול להיות גם טוב, אחר ממה שהיה קודם, אבל בתחומים מסויימים אולי טוב יותר. העבודה הרגשית וההתמודדות, עוזרת לנו לגלות דברים וכוחות שלא ידדענו על עצמנו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)