מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יפה, צעירה אך מבפנים הרוסה!זוהר22/04/2007
אין לי כוח להתמודד עם כלום יותר בחיים!
אני בת 22, נראית מעולה, רזה, ובטחון עצמי מרקיע שחקים. בתחום הרומנטי יש לי המון מעריצים......
אבל כלום לא מעניין אותי גילות לי בעיה בכליות ובא לי למות אין לי כוח להתמודד אני רבה עם כולם ממורמרת, ורוב הזמן אני מחייכת וצוחקת אבל בכל הזדמנות שאני לבד אני בוכה שעות שלמות. אין לי עם מי לדבר תמיד שאני מתקשרת לאחד ה"מעריצים: נאמר"יפה שלי רוצה לצאת?" לאאאאאאאאאאאא לא בא לי לצאת בא לי להחליף את הגוף והפנים היפות שלי בגוף בריא מכוער ושמן שלא יזרקו לו הערות וירצו רק להסתכל עליו ולהפשיט אותו נמאס לי שאומרים לי שאני יפה ויש ליגוף יפה אני רוצה שיגידו לי שהכל מהבחינה הבריאותית תקין............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אל תסתכל בקנקן..."
הילה הראל23/04/2007עצוב לשמוע שלבחורה כל-כך צעירה ויפה כמוך יש בעיות בריאותיות קשות. ממה את סובלת?
אני מתארת לעצמי שיש איזה שהוא סוג של טיפול לבעיה שלך בכליות. מה הטיפול שהציעו לך? יש פתרון?
בחיים אנחנו מקבלים הרבה מאוד "מכות": אהבות נכזבות, כשלונות בכל מיני תחומים, אבדנים, בעיות בריאותיות. אבל בחחים לומדים שבכל רע יש גם משהו טוב. כשמדברים עם אנשים שקיבלו מכות, שומעים הרבה פעמים שהמכה הפכה דווקא להזדמנות למשהו שונה. אולי גם במכה שלך יש הזדמנות כזו, אם רק תדעי לקחת אותה:
אולי היו לך חיים טובים ושמחים, את יפה, מלאת בטחון עצמי ומוקפת מעריצים, אולי יש לך הרבה חברים וחברות... עכשיו יש לך הזדמנות מיוחדת להפוך קשר אחד או שנייים למשהו עמוק ומשמעותי יותר, קשר כזה שיהפוך לחברות לכל החיים: אולי אם תשתפי את עדת מעריצייך במה שאת מרגישה, תגלי פתאום שהם לא כאלה שטחיים ושהם כן יכולים להיות שם בשבילך, אולי אפילו רק חבר אחד או חברה טובה אחת. זה מספיק ולא צריך יותר. מישהו או מישהי שאפשר לספר לו או לה את כל מה שכואב ושיודע/ת להיות שם בשבילך כשאת צריכה אותו/ה. אבל את צריכה לעשות את הצעד הראשון ולנסות לגלות מי האדם המיוחד הזה. לספר מה עובר עלייך, לשתף. אחרת, איך תמצאי אותו או אותה? את יכולה לפספס את ההזדמנות וכל-כך קל לפספס הזדמנויות שמציעים לנו החיים. יש ספר מאוד מיוחד שנקרא "האדם מחפש משמעות" כתב אותו אדם בשם ויקטור פרנקל, שעבר את השואה וחווה אובדנים קשים ובכל זאת הצליח להחזיק מעמד. נסי להשיג את הספר הזה ולשאוב ממנו השראה, כוח, עידוד ובעיקר תקווה.... אנחנו איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל היופי...
רונן דוד25/04/2007זוהר יקרה,
כמובן שהכי חשוב לנו שנהייה בריאים.
כרגע נראה כאילו נפלו עלייך השמיים,
אני בטוח שכשתתחילי לטפל בבעיות הבריאות שלך
ומצבך הבריאותי ישתפר, תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך,
ותהיי שלמה לקבל את עצמך כמו שאת.
שלב ראשון בהתמודדות הוא ההכרה והבנה שאת סובלת מבעיות שונות (בריאותיות),
אני מקווה שאת מקבלת מהסביבה שלך תמיכה ברגעים הקשים הללו.
חשוב למצוא גם אוזן קשבת שתהייה מוכנה ותקשיב למה שיש לך לומר.
מאחל לך בריאות ואריכות חיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)