מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחורה במצוקהמישהי27/11/2007
שלום רב.
אני בחורה מתבגרת. הורי התגרשו לפני זמן מה. הייתי שבורה למשך תקופה, אבל אז המשכתי לחיות את חיי כרגיל.
יום אחד סידרתי את המזוודות של אמא ומצאתי תמונות מוזרות במזוודה שלה.
אפילו קשה לי לתאר איזה תמונות אלו. אבא שלי מתלבש ומתחפש לבחורה.
הרגשתי גועל, לא האמנתי שזה קורה לי.
עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב. עצוב לי , אני לא מאמינה שהוא שיקר לי ולאמא שלי ככה.
ומתביישת בו, כל כך מתביישת בו. אמא שלי רצתה לשרוף את התמונות ולכן החביאה אותן במזוודה ושכחה מהן.
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה להגעל מזה
אליה27/11/2007חיי המין יכולים להיות כל כך מגוונים,
יש כאלה שאוהבים משהו אחד, וכאלה שמשהוא אחר.
אולי הוא לא הסתיר את זה בכלל מהאימא. אולי זה היה משחק כזה.
אולי בכלל היא צילמה אותו, זה היה סוג של גוון :)
אל תקחי את זה קשה, זה לא אומר על האבא שלך כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליה, אבל היא צודקת
שני27/11/2007זה לא נעים לגלות דבר כזה על אבא שלך...
זו סוג של סטייה. LETS FACE IT
אולי תנסי לדבר איתם על כך? תגלי להם שאת יודעת מזה? בכל אופן אני מאחלת לך שתרגישי טוב!!! אל תהיי עצובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציות...
רונן דוד29/11/2007
קצת פרופורציות בחיים,
כפי שכבר ענו לך, אולי זה התחביב של הורייך ?!,
יש מקום לשוחח עם הורייך ולהבין מה פשר התמונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)