זוגיות מסובכת...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות מסובכת...
    גל פורת
    06/11/2010

אני וחבר שלי צריכים ייעוץ פסיכולוגי זוגי, שנינו בני 16, והוא מפחד מדי לבקש מההורים שלו את זה, ורק ההורים שלי תומכים כרגע. יש אפשרות למשהו בחינם איפשהו או ייעוץ כלשהו כדי שנוכל לפתור את הבעיות הרבות שאנחנו נתקלים בהן בזמן האחרון? אחרת אם זה יעלה כסף הוא לא יהיה מוכן שאני אשלם על הטיפול שלנו והוא יהיה חייב לספר להורים שלו כדי לשלם גם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות מסובכת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות מסובכת... - תגובה

יפעת קלוש יגל
    06/11/2010

שלום גל

ראשית אני חייבת להודות שאני מופתעת מבקשתך, עוד לא נתקלתי בבקשה כזו.
    מאחר ואינני יודעת פרטים לא אוכל להתייחס למקרה, אך בהחלט מסקרן מדוע להתעקש כל כך בגיל זה על זוגיות מסובכת....
    לשאלתך יש מרפאות לבריאות הנפש ש יש מחלקות לילדים ונוער והטיפולים חינם, אך תור ההמתנה ארוך מאוד. נסי לבדוק באנטרנט אם מרכזים נוספים לבני נוער. יחד עם זאת ארשה לעצמי להציע לך לשקול טיפול איש לעצמך, בו תוכלי להבין את בחירת ב הזוג המסובכת וההתעקשות עליה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גל פורת
    07/11/2010

אני חושש שלא הבנת את הבעיה כמו שצריך, בלי קשר לפרטים. אני בן, והוא הבן זוג שלי...
    יש לך רעיון לעזרה שיותר מתאימה למקרה הזה?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יפעת קלוש יגל
    07/11/2010

שלום גל
    מצטערת שטעיתי בזהותך, ההרגל מוביל לזוגיות שגרתית. עכשיו אני מבינה שמדובר בקשר בין שני בנים. אך עדין אני דבקה בהמלצתי ואף יותר, שתשקול גם טיפול פרטני, לא קל להיות שונה ובמיוחד בגיל הזה. טיפול זוגי אפשרי גם במקרה זה, אם כי אפשר שגם שם ימליצו על טיפול פרטני, במרפאות לבריאות הנפש בחינם, ואולי בפורומים של הקהילה הגאה תמצא רעיונות לעזרה חינמית מיוחדת לקהילה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו