מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות מסובכת...גל פורת06/11/2010
אני וחבר שלי צריכים ייעוץ פסיכולוגי זוגי, שנינו בני 16, והוא מפחד מדי לבקש מההורים שלו את זה, ורק ההורים שלי תומכים כרגע. יש אפשרות למשהו בחינם איפשהו או ייעוץ כלשהו כדי שנוכל לפתור את הבעיות הרבות שאנחנו נתקלים בהן בזמן האחרון? אחרת אם זה יעלה כסף הוא לא יהיה מוכן שאני אשלם על הטיפול שלנו והוא יהיה חייב לספר להורים שלו כדי לשלם גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות מסובכת... - תגובה
יפעת קלוש יגל06/11/2010שלום גל
ראשית אני חייבת להודות שאני מופתעת מבקשתך, עוד לא נתקלתי בבקשה כזו.
מאחר ואינני יודעת פרטים לא אוכל להתייחס למקרה, אך בהחלט מסקרן מדוע להתעקש כל כך בגיל זה על זוגיות מסובכת....
לשאלתך יש מרפאות לבריאות הנפש ש יש מחלקות לילדים ונוער והטיפולים חינם, אך תור ההמתנה ארוך מאוד. נסי לבדוק באנטרנט אם מרכזים נוספים לבני נוער. יחד עם זאת ארשה לעצמי להציע לך לשקול טיפול איש לעצמך, בו תוכלי להבין את בחירת ב הזוג המסובכת וההתעקשות עליה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גל פורת07/11/2010אני חושש שלא הבנת את הבעיה כמו שצריך, בלי קשר לפרטים. אני בן, והוא הבן זוג שלי...
יש לך רעיון לעזרה שיותר מתאימה למקרה הזה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
יפעת קלוש יגל07/11/2010שלום גל
מצטערת שטעיתי בזהותך, ההרגל מוביל לזוגיות שגרתית. עכשיו אני מבינה שמדובר בקשר בין שני בנים. אך עדין אני דבקה בהמלצתי ואף יותר, שתשקול גם טיפול פרטני, לא קל להיות שונה ובמיוחד בגיל הזה. טיפול זוגי אפשרי גם במקרה זה, אם כי אפשר שגם שם ימליצו על טיפול פרטני, במרפאות לבריאות הנפש בחינם, ואולי בפורומים של הקהילה הגאה תמצא רעיונות לעזרה חינמית מיוחדת לקהילה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)