מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה תמיכה ודרכים להתמודד עם הכאבאני29/11/2007
לפני חצי שנה הכרתי מישהו שהוא נשוי התאהבתי בו קשות אנחנו מאוהבים עד השמיים עושים הכל ביחד למרות המצב שהוא נשוי הייתה בנינו אהבה נטו בלי שום דבר נלווה לא מגע ולא מתנות פשוט אוהבים ונהנים לדבר אחד עם השני .. לא התייחסתי לזה שהוא נשוי, כי הסתנוורתי מאהבה.אחרי חצי שנה מישהו מקרבה ראשונה שלי גילה את זה שאני יוצאת עם גבר נשוי והזדעזע והסביר לי בדיוק את ההשלכות של זה למרות שידעתי אותן אך היה קשה לי להפנים אותן, הבטחתי לו שאני יותר לא אפגש עם אותו בנאדם ,אבל הייתי נפגשת למרות המצב שגילו את זה. וכשהוא היה שואל אותי אם הוא ממשיך להתקשר הייתי עונה שלא ושניתקתי כל קשר.. אחרי חודש אותו קרוב גילה שאני עוד יוצאת עם הבחור והזדעזע שנית.. אך הפעם לא כמו הפעם הקודמת, הפעם הראשונה הייתה מתחשבת ואוהבת הוא תמך בי אמר שהוא יתמודד ביחד איתי בכל מה שקורה.. אך בפעם השניה שהוא גילה הוא פשוט היה כ"כ כועס ואני נאלצתי לנתק כל קשר עם הבחור בנגד רצוני .. אני כ"כ אוהבת אותו שאני לא מסוגלת לוותר עליו הלב שלי פשוט שבור , אני לא מסוגלת לחשוב שלא נהיה ביחד, פשוט זה לא יוצא לי מהראש המחשבה שאני יהיה בלעדיו זה פשוט הורג אותי ...קשה לי להתמודד ואין לי גם למי לספר את זה כי זה לא דבר שאפשר לספר לכל אחד ....מרגישה שבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה חולה...
רונן דוד29/11/2007
ברור לך שאת מכניסה את עצמך למיטה חולה, נכון ?!,
תעשי את השיקול שלך אם זה לא ייגמר ברע,
לי נראה שזה ייגמר ברע ותצאי מזה שבורה.
את בחורה בוגרת, תעשי את השיקולים שלך,
רק קחי בחשבון שלרוב זה לא נגמר בטוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
אני30/11/2007אני יודעת שזו מיטה חולה ובגלל זה אני יוצאת ממנה... בלי רצון .. אני פועלת מתוך הגיון ולא מתוך הלב.. אני עוד צעירה החיים הם לפניי הבעיה שלי זה איך להתמודד עם השברון לב הזה.. אני יודעת שאני אכנס לדיכאון ויהיו לזה המון השלכות אני לא יהיה מרוכזת אני לא אוכל כמו שצריך ( ואני כבר התחלתי לרדת במשקל) אני לא אתפקד אני אבכה כל היום וזה בדיוק מה שקורה לי כרגע... אני רק צריכה עזרה באיך להתמודד פשוט זה קשה לעזוב בכוח מישהו שהוא חלק ממך מישהו שהוא האהבה שלך, הקרבה הראשונה שלי לא מבין שאני לא רובוט שלוחצים עליו וזהו והכל נפתר.. אני בנאדם עם רגשות אני לא יכולה ככה בבת אחת לקפל הכל... מה לעשות כדי שאני לא יגיע למטה.. הרי המטרה זה לעלות ולהמשיך ת'חיים...
תודה רבה שהגבת.. מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר או חברה טובה...
רונן דוד30/11/2007
אפשר לשתף בעניין חבר או חברה טובה,
חוץ מזה, זה תלוי רק בך !!!
אם חברים או משפחה לא עוזרים,
תמיד אפשר להתחיל טיפול קצר מועד אצל פסיכולוגית,
וחובה עלייך להתנתק, תהיי חזקה, אין ברירה אחרת !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים יפים יותר צריך לההסתכל הלאה
אני10/12/2007כמה חבל חשוב מאוד לשמע לאנשים בוגרים אניבזבזתיהרבה זמן מהחיים שלי בצורה כזאת בסוף הוא חזר לאישתו ואני נשארתי לבד את צעירה ובכלל למה לקחת משהו משומש יש הרבה בחורים . במדינתנו הקטנה חבל עליך את פוגעת בעצמך ובאנשים קרובים אליך מדרגה ראשנה . אני חושבת שצריך להיות מציאותיים את רואה את עצמך נשואה לו עם כל החבילה שלו? ממש לא חוויה נעימה
תקומי ותתעוררי אני חושבת שהחיים יפים באמתוצריך לנצל אותם יותר טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת וכואבת יותר ממה שאת מרגישה
אני11/12/2007לאני שלום רב,
אנינמצאת כרגע בצד השני של החבילה אני אשתו "של "שגילתי שישי מישהי נוספת ופשוט מה אני אומר
לוותר אני לא מוכנה
גם הוא לא מוכן הוא נהנה משתי עולמות ואילו אני מתמודדת עם הבעיות . ועכשו שכל המשפחה המורחבת יודעת הילדים {ילדים בוגרים} ואפילו המצב פשוט מגעיל הוא הולך עם כתם שלו לכל מקום
ומה עם הילדים שלנו .יודעים ולא מאמינים 16.18. 7
אז חמודה שלי אני חושבת שכדאי שתחשבי על עצמך ועל גורלך חבל מאוד שאת משחקת במשחק כזה . משפחות שלמות מתפרקות ואת חושבת לעצמך אך להתמודד תמודדי בצורה מבוקרת אמא אחות חברה אבל באמת למה לפרק משפחה אם את נבונה אז באמת ותצאי מהתמונה גם אם את חושבת שלא רואים אתכם אז תמיד תהיה עין שאת לא מכירה והם כן מכירים אותך והכל התגלה לא רק לקרבה ראשנה אל לכל העולם . פשוט לקום ולומר אני עם דבר שרק יזיק לי גמרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפ0סקת כדורים
כוכב12/12/2007בעלי מטופל מזה תקופה בהתחלה ברסיטל אחר כך המירו וכעת בויפאקס 3 פעמים ביום טגרטול אחד וגם פרפאנן אחד לפני כחודש הוא החליט על דעת עצמו להפסיק את הטיפול לפסיכיטר ולרופא המשפחה הוא מספר שהוא שותה את הכדורים אבל בעצם הוא שותה רק את הויפאקס ורק מידי פעם.מצבו מחמיר הוא כרגע אומר שאין לו אמון באף אדם גם לא בילדיו או אישתו.עלי לציין שתמיד היה בודד אך כעת חוסר האמון שלו בעלום וההיתגרות שלו יותר קיצוניים מתמיד.אםצ אדווח על כך לרופא הרי ששוב אפגע באמונו ובסופו של דבר הטיפול באחריותו אני אובדת עצותהאם מישהו יכול לעזור לי???.?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ורק את
אמה13/12/2007לאני
לדעתי את צריכה לחשוב רק על עצמך אם זה קשר שהוא אינו נותן שום דבר לעתיד
לה ת נ ת ק מידי
בהתחלה זה ללא שום מגע אבל יותר מאוחר המגע יגיע ואז לכי תדעי לאן.......
זה יגיע . את מבזבת זמן מאוד יפה ויקר השנים הצעירות שלך הם השנים היפים ביותר
חברים מסיבות נפגשים עם בחור שהולכים יד ביד באמצע הרחוב בגאווה ולא בהסתר .
הזמן אומנם מרפה אבל לפי דעתי את לא נותנת לזה להתנתק ברגע שאת תנתקי פגישות ושיחות
ומחליטה שאת סיימת עם הסיפור אז התחלת חיים חדשים והדרך פנויה לחיים יפים
יותר.
אני בחור דתי ולפי ההלכה זה אסור בתכלית האיסור .
אצלנו זה פשוט כתם לך ולמשפחתך לאחים ולאחיות אם יש .........
תמיד יזכרו את זה ..........................
שיהיה לך בהצלחה רק את יכולה לעזור לעצמך בלי לפגוע בעצמך ובסביבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)