מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני ידידה של אמיל ואני זקוקה לעזרהאמיל09/11/2010
אמיל ידידי הטוב המליץ לי על האתר מאחר ולי אין ידע במחשבים הוא סייע לי להתבטא כאן .. הבעיה שלי חמורהה מאוד מכיוון שאינני מתפקדת אני בתיכון אך מתקשה ביותר ללכת לבית ספר מכיתה ה' לא קרה לי שום דבר ולא עברתי שום טראומה אבל מכיתה ה' התחלתי לפחד נורא ללכת לבית ספר והרגשתי שכל הזמן מסתכלים עלי בצורה ממש אובססיבית כל דבר שקורה אני מיחסת אלי אני לא מצליחה לתפקד למרות שיש לי ביטחון קורים מצבים שלא הגיוניים שאני מרגישה שמישו או מישי מסוימים מהבית ספר שאני רואה ביומיום שונאים אותי ורוצים ליפגוע בי הדבר מונע ממני לילמוד וללכת לבית הספר ואף לצאת מהבית ואני רועדת מליראות אותם יש לי חברות אך אני לפתע נתפסת על אדם מסוים ומתחילה לפחד ממנו בלי שקדמה בנינו אנטראקציה כל שהיא ביומיום מלווה אותי תחושה עזה של השפלה נוראית של דחייה עצמית אני פורצת בבכי ללא שקדם לכך מצית ברור ואבדתי את עצמי לגמריי במשך כמה שנים אני מקווה מאוד שתתנו לי עצה שתעזור אני חסרת ישע תיראו כמה כתבתי כמה אני מפחדת ומיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ידידה של אמיל ואני זקוקה לעזרה - תגובה
רוני פרישוף11/11/2010שלום לך,
אני שומעת בדברייך סבל ומצוקה רבים, שמשפיעים לרעה על מצבך הנפשי, על תפקודך בבית הספר ועל מצבך החברתי.
מצוקתך מתמקדת בתחושות של עוינות ורדיפה כלפייך. את יודעת שתחושותייך הן לא "מציאותיות" ובכל זאת לא מצליחה להילחם בהרגשה האיומה.
אני לא יודעת מה גורם לך לחשוב ולהרגיש כך. יכול להיות שעברת בחיים לחצים וחוויות שליליות שהשפיעו עלייך לא טוב (גם אם אין טראומה מרכזית), ואולי יש שיבוש מסויים בכימיה של הגוף שלך שגורם לך להרגיש רע.
עוצמות המחשבות והרגשות השליליים, והפגיעה בתפקוד מחייבות טיפול מקצועי! עלייך לגשת לרופא/ה פסיכיאטר/ית שיאבחן את מצבך, ואולי יתן לך סיוע תרופתי. אל תפחדי ממפגש עם רופאה, מדובר באשת מקצוע אכפתית ומבינה, שיש לה כלים להקל עלייך ולעזור לך.
גם טיפול בשיחות הוא חשוב מאד ויעזור לך. טיפול בשיחות תוכלי לקבל אצל הפסיכיאטרית או במקביל אצל פסיכולוג/ית. אפשר לפנות למרפאה לבריאות הנפש הקרובה אלייך, ולקבל את השירות בחינם.
מאד חשוב שתשתפי את ההורים בהרגשתך, ותבקשי מהם עזרה לפנות לעזרה.
אנא אל תישארי לבד ואל תזניחי את עצמך. טיפול טוב יעזור לך מאד, ואילו בלי טיפול מצבך יכול להחמיר. הרימי טלפון ראשון עוד היום!
גם אמיל יכול לעזור..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)