מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה דעתכם ?קספר12/11/2010
מצבי הנפשי לא משתפר , ונהיה יותר גרוע.
אז היום ההיתי בבית חולים פסיכיאטרי,או יותר נכון לומר ,שהייתי במיון של הבית חולים והחלטתי לא להתאשפז .
לאחר שחיכתי שעות ,( נו מילא, מה כבר מחכה לי בחוץ.)
קיבלתי מכתב מהרופא הפסיכיאטר, וו ופתחתי אותו ליד האחות .
היה שם קטע , שלפי דעתי היה מעליב ,ולא לעניין .
הוא כתב שני נראת מוזר.
השאלה שלי היא , מה דעתכם, למה הוא ציין את זה?
המכתב היה מיועד לרופאה שמטפלת בי , והיא יודעת איך א ני נראת. מה גם, שאף אחד לא ממש שאל את דעתו על המראה החיצוני שלי.
אני יודעת שאני מכוערת , אבל תתפלאו \, עדיין יש לי לב פועם ונפש מתחת לבגדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך ..
אמיל12/11/2010אם את אומרת בציטוט אמר עלייך שאת ניראת מוזר השאלה באיזה הקשר חוץ מזה שבדרך כלל מנסיון אישי שחוויתי בעלי מקצוע מסוג זה נוטים ליכתוב על מראה האדם .
אף על פי שיכל להיות שהוא כתב שאת ניראת מוזר מהבחינה של התנהגות מוזרה או ניראת לו שונה בזמן האחרון כאילו שמשו עובר עליך בדרך כלל אומרים על אדם שהוא ניראה מוזר כאשר משו מתנהל אצלו שלא כשורה
בנוסף לכך לא ניראה לי שהפסיכיאטר יתן דעתו על מראך למרות שזה ענין של טעם מה הטעם שהוא יכתוב על מראך הוא עוסק בנפשך ולא נראה לי שיעשה מעצמו צחוק בתור רופא וירד לרמה כזאת שיתן דעתו על חוות דעת רפואית בקשר למראה שלך מדוע שיעשה דבר כזה אני אל בעלת מקצוע מבחינתי אין בכך שום הגיון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אמיל ,על התיחסותך
קספר12/11/2010באמת אני לא מבינה , למה שיביע את דעתו עליי .
אם הבנתי מהודעתך , א את חושבת שהוא מכיר אותי הרבה זמן, אבל זה לא כך .
זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו .
האמת היא שאולי את צודקת , בגלל שבגלל מצבי העגום , אני נראת אולי מוזנחת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
קספר12/11/2010אני מתחרפנת !!!!!!
גם ככה מצבי ממש לא טוב , אבל הסיבה שהלכתי לאישפוז הוא , שביומיים האחרונים , אני יושבת מול המחשב ורואה במשך שעות על שעות ,( ליפני כמה ימים זה היה ממש כמעט מהבוקר , או מליפני הצוהוריים עד הערב ) וזה נמשך גם היום , מהרגע שהגעתי הביתה .
אני יושבת מול המחשב , ורואה סרטים ביו טיוב סביב הנושא הקונספירציה על כיבכול " מותו " טפו טפו טפו של פול מקרטני בשנת 1966
העניין הזה מעסיק אותי בצורה אובססיבית, גורמת לי לחרדות , ומדירה שינה מעיניי.
אני מפחדת ללכת לישון .
אמרתי את זה לפסיכיאטר אבל הוא נתן לי את הבחירה אם להתאשפז, וכמובן שאני פה, בבית.
למ הוא לא נתן לי כדורים ?
איך אני מפסיקה את ההתעסקות הזאת ?
אתם חושבים שבאמת אפשר להעלים בן אדם ?
להסתיר את מותו?
האדם שראיתי בפראק הירקון הוא זיוף ?
גם כול המסרים שהחיפושיות שתלו , ממש ספוקי .
אם שומעים שירים אחורה , שומעים רמזים וכול מיני תמונות .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
רוני פרישוף13/11/2010הי קספר,
תיאוריות קונספירציה יש על כל ארוע מפורסם בחיי האנושות.
יש תיאוריות קונספירציה ששיקספיר לא היה באמת שייקספיר, שהאדם לא באמת נחת על הירח, שרבין לא באמת נרצח ע"י הימין הקיצוני, שאל-קעידה לא אחראית לנפילת בנייני התאומים וכו' וכו'... אני לא צריכה להזכיר כמה תיאוריות קונספירציה נקשרו לעם היהודי, שהובילו לאנחנו יודעים מה..
כנראה שהטבע האנושי לא מוכן להסתפק במציאות, ואוהב לבדות בדיות ודמיונות.
את במצב נפשי רגיש ופגיע כרגע, ומשום כך מוכנה לספוג את הבדיות האלו. אני ממליצה לך לסמוך על החלק הרציונלי שלך, שיעזור לך להתרחק מהמחשב ולהפסיק להתעסק עם התיאוריות האלו, לפחות עד שתתחזקי!
ובקשר למה שכתב הפסיכיאטר. כל דו"ח פסיכיאטרי ("סטטוס מנטלי") מתחיל על פי הנוהג בתאור הופעה והתנהגות. המילה שהוא בחר לא נעימה, וכנראה יכל להשתמש במינוח אחר. אבל מה שבאמת חשוב הוא שאת תרגישי טוב ובנוח עם ההופעה החיצונית שלך. תזקיפי את הגוו, תתלבשי יפה, תתבשמי, תיראי מטופחת וחמודה. אין אישה מכוערת, יש אישה לא מטופחת. גם כשקשה וכואב לך, את יכולה להראות טוב ולהרגיש בנוח עם עצמך, וזה כבר ישפר מעט את ההרגשה והבטחון.
מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
קספר14/11/2010אני מודה לך על תשובתך ,
וחשוב לי שתדעי שיצאתי מחוזקת ממה שכתבת לי.
אני גם מסכימה איתך בדברייך, אני אנסה לעזור לעצמי, גם אם זה משהו, קטן כמו להתלבש לא כמו שאני מרגישה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)