שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    פלוני
    15/11/2010

שלום
    יש לי כמה שאלות :
    עד היום כנראה לא הייתי בפורום הנכון .
    לגבי ocd בצעירותי בגיל 18 התחלתי לשים לב לכל מיני דברים שהטרידו אותי
    למשל כשהייתי נוסע באוטו הייתי צריך להעביר מהילוך 2 ל3 כמה פעמים כדי להיות בטוח .
    וגם כשהייתי בחוץ לארץ לפני הצבא הייתי בודק את הכסף הכול אפילו שבדקתי 5 דקות קודם לראות שהכול בסדר .
    אז השאלה הראשונה שלי היא : אם יש דברים כאלה בבגרות האם יכולות להופיע בעיות נפשיות בעתיד ?
    דבר שני :
    היו לי גם כל מיני מחשבות אחרי הצבא :
    כשהייתי בחול הייתה איזה בחורה גוייה שנדלקתי עליה , היא הייתה יותר מבוגרת ממני אבל משכה אותי .
    אני הייתי רוצה להשיג אותה והייתי חושב ואפילו בודק על דף מה יקרה אם אני יעשה א או ב או ג .
    אני רוצה לדעת האם זה הגיוני ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו להוסיף

פלוני
    15/11/2010

בתקופת הצבא עברתי התקיפה מינית ע"י רופא
    זה היה בלי כל קשר למחשבות האובססביות אבל בהחלט יכול היה להשפיע על מה שאני הולך לעשות בעתיד .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו להוסיף - תגובה

רוני פרישוף
    17/11/2010

שלום פלוני,

אני שומעת שאתה מוטרד ממספר התנהגויות, שלא ברור לך אם הן טבעיות ונורמליות, או בעייתיות ומחייבות טיפול. אני שומעת גם רקע קשה של תקיפה מינית והתלבטויות הקשורות ביחסים.

מתוך דברייך קשה לי לצייר תמונה ברורה של מי אתה ומה מציק לך. התאור לא מספיק ברור וממצה. זה יכול ללכת להרבה כיוונים, הבעייה לא ברורה ולא ברורה חומרתה והמידה בה אתה סובל.

בכל מקרה, הפורום לא מיועד לאיבחון או לטיפול. נראה שיש צורך ברור באיבחון מצבך על ידי איש מקצוע, שיפנה אותך להמשך טיפול.

חבל להמשיך לסבול, ולהרגיש נשלט על ידי התנהגויות שאתה לא מבין. פנה בהקדם לאיבחון מקצועי אצל פסיכולוג או פסיכיאטר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו