מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיפור מסובךחסויה18/11/2010
הייתי במערכת יחסים של שנתיים עד לפני שנה שהיא הסתיימה
אני בת 28, היו לי מערכות יחסים לפני כן, אבל אף פעם לא משהו כל כך עוצמתי ואף פעם לא אהבתי משהו כמו שאהבתי אותו. הוא בחור מוכשר, אמן, מוסיקלי, חכם בטירוף, ניראה מעולה... ואחרי שלושה חודשים של קשר הוא אמר לי שיש לו מאניה דיפרסיה והוא מטופל.
לא הייתה לי בעיה עם זה, הקשר המשיך והיה מצוין עד לשלב שהוא הפסיק עם התרופות.
את הדיכאון עברנו, את המאניה כבר לא..
מאז עברה שנה, שנה בה לא ראיתי אותו! בסוף הקשר הוא פשוט נעלם לגמרי
לא הייתי בקשרים חדשים, ניסיתי, חיפשתי, לא הצלחתי למצוא את אותו סוג של רגש וגם לא התגברתי על הפרידה הקשה ממנו
פתאום הוא חזר לחיי טוען שהוא השתנה, השתפר, מטופל ומה לא...
אני לא יודעת אם אני מסוגלת להכניס את עצמי לזה שוב, אני לא יודעת מה אני אעשה אם זה יקרה שוב ובעיקר אני מרגישה שאני בגיל שאני כבר לא יכולה "לבזבז את זמני".
מה לעשות?
נ.ב. עוד משהו שהתחלתי לחשוב עליו ואני לא יודעת אם זה פיירי או לגיטימי מצידי, זה מצב של להעביר את המחלה לילדים... האם בכלל יש לנו עתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור מסובך - תגובה
רוני פרישוף19/11/2010שלום לך,
אני מבינה שאת נתונה בסערה רגשית, מבולבלת וחצוייה: בין הרגש לשכל, בין אמונה לפחד, בין ההווה לעתיד..
אני תוהה אם פנית לפורום באמת בכדי שנגיד לך מה לעשות....
אני מקווה שאת יודעת ומבינה שאין אף אדם בעולם, מלבדך, שיכול להכריע בשאלה, או להגיד לך מה עלייך לעשות או לא לעשות. משפחה, חברים, אנשי מקצוע, כולם יכולים להיות אוזן קשבת ויד תומכת, אך רק את יכולה להחליט על הבחירות המשמעותיות בחייך.
חשוב שתקבלי מקסימום מידע על המחלה, על חומרתה ועל דרכי הטיפול בה. לגיטימי שתבקשי להיפגש יחד עם הרופא המטפל, ותשמעי ממנה את התרשמותה. לגיטימי גם לבקש ייעוץ גנטי במקרה ותרצי להביא איתו ילדים לעולם.
על בסיס מידע רחב ותמונה כוללת של האדם ושל היחסים שלך איתו, תוכלי לקבל החלטה בוגרת לכאן או לכאן, שתוכלי לחיות עימה בלב שלם, גם אם המחיר שלה יהיה יקר.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)