מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר החלטהליאת19/11/2010
שלום לכולם
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר , (אני יתחיל כאילו מהסוף להתחלה.) יש לי אינטרס אישי שהוא דירה שיש ברשותנו ללא הלוואות וילדה משותפת שצריכה אבא ואוהבת אותו .
אני ובן זוגי חיים כמעט שנה בביתנו הקשר לא יציב בכלל אנחנו רבים המון המון אני כבר מיואשת מאוד לעיטים אני שמה לב שאני ממש חיה בעולם אחר של כעס רוגז וחוסר השלמה עם הנושא שאני עדיין איתו ולא רוצה להיות איתו. אני ממש לא יודעת למה אני לא לוקחת את הרגליים ועוזבת (יש כמה דברים שהוא אומר שמרתיעים אותי )אבל איך אומרים עם ממש רוצים אז לא שומעים את האיומים האלה. בקיצור מה אני עושה עם עצמי כל פעם אנחנו אומרים נתנהג יפה ננסה שנית ואפילו שהוא מתנהג נהדר אין ביכולתי לשכוח או לסלוח על כל הדברים שקרו לפני כן . ועדייןןןן לא עוזבת. מה אני עושה עם עצמי למי כדי לפנות אולי לעזרה נמאס לי מעצמי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר החלטה - תגובה
רוני פרישוף20/11/2010שלום לך,
אני שומעת שאת סובלת מחיי זוגיות מאד גרועים ולא מספקים, האהבה מסתתרת, התקשורת לא קיימת, הקשר מתנהל דרך ריבים וחיכוכים, והסיבות להישאר הן בעיקר "אינטרסים" כפי שאת אומרת.
מכיון שיש ילדה משותפת, ומכיון שאת לא ממש מבינה ויודעת מה התקלקל והשתבש, מאד כדאי לתת נסיון לטיפול זוגי בטרם תחליטי לפרק את החבילה.
טיפול זוגי עוזר לכל אחד מבני הזוג להבין מה בדיוק מפריע לו, מה חלקו האישי בליקויים, ובעיקר עוזר לבנות תקשורת סבירה ובונה. תקשורת טובה נחוצה מאד גם אם תחילטו להיפרד.
אם אין אפשרות לטיפול זוגי פני בעצמך לטיפול או ייעוץ כדי לברר לעצמך מה את רוצה ואיך ממשיכים הלאה.
תוכלי לקבל טיפול דרך קופת חולים, דרך מרפאה לבריאות הנפש, דרך תחנות ייעוץ למשפחה של העירייה, דרך הרווחה, באופן פרטי ועוד.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)