דילמה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה קשה
    רחל
    21/11/2010

אני בת 25 בעל מקסים שעובד קשה ו שלושה ילדים מקסימים ממש מדהימים כרגע אני אחרי חופשת לידה שהיתארכה בני הקטן בן חצי שנה לא מוצאת את עצמי חשה ריקנות ורוצה לעבוד אך ילדי מסימים את הגן ב1.20 ואין מי שיקבל אותם ויגיש להם אוכל חם וישמור עליהם עד שבעלי חוזר בסביבות 6 או 7 בערב מה לעשות???יש אפשרות לצהרונים אך בעלי ואני לא כ"כ רגועים דרך אגב בני הקטן יונק הנקה מלאה שזה עוד שיקול... אשמח לתשובה בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה קשה - תגובה

רוני פרישוף
    21/11/2010

שלום רחל,

אני מבינה שאת מתלבטת בין יציאה מהבית לעבודה או לפעילות שתיתן לך תוכן ומשמעות בחיים לבין להישאר עוד עם תינוקך הזקוק לך בשלב זה.

לא כל כך ברורה לי מה השאלה שאת מפנה אלינו. האם את רוצה שנייעץ לך במה תוכלי לעבוד בחצי משרה? האם את רוצה שנכריע עבורך בהתלבטות? האם את רוצה שניבדוק יחד איתך מה הרקע למצוקתך, אולי יש גורמים נפשיים עמוקים יותר בתמונה?

זכרי שהגעת לפורום פסיכולוגיה, ולכן לא אוכל לתת לך עצה קונקרטית מה לעשות ואיך לארגן את החיים. אם יש לך התלבטות הנוגעת לחיי הנפש שלך, אשמח לסייע,

כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

רחל
    22/11/2010

אני כל כולי משקיעה בילדי ועדיו לא מרגישה סיפוק אים עצמי אני מרגישה כזו ביזבוז אחד גדוללל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני - תגובה

רוני פרישוף
    22/11/2010

שלום רחל,

ילדים הם מקור לשמחה, גאווה, אהבה וסיפוק, אבל הם בהחלט לא הכל בחיים. חשוב שתחזרי בהדרגה למעגל העבודה, למעגל חברתי, ותפתחי לך גם תחביבים ועיסוקים משמעותיים (למשל, אפשר לתרום לכיתה או לבית הספר של הילדים, וכך גם להיות אמא משקיעה וגם להרגיש סיפוק התנדבותי).

יש כמובן דברים שאפשר לעשות במשרה חלקית או במסגרת חלקית, שיאפשרו לך לחלק את הזמן כרצונך.

יתכן שאת סובלת מדכאון או חרדות, בעקבות הלידה או ללא קשר אליה. אם הסבל ממשיך, כדאי לפנות להערכה וטיפול מקצועי.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו