מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגשת תלונה בגין הפרת אתיקה מקצועיתרחל21/11/2010
לפני שנתיים וחצי הייתי ביעוץ זוגי עם הגרוש (כשהיינו נשואים) אצל פסיכולוגית קלינית בכירה ולאחר שהפסקנו את הטיפול אצלה, התברר לי שאדם שהיה מקורב לגרוש (אפילו לא בן משפחה) יצר קשר עם הפסיכולוגית לשאול איך אפשר לעזור לנו והיא אמרה לו דברים על הטיפול כמו- שאני הבעייתית וכו'... אני רוצה לדעת אם אפשר להגיש תלונה כנגדה על הפרת סודיות מקצועית ללא אישור שלי. איך עושים את זה והאם יש לי סיכוי להצליח רק מעדות של בנאדם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגשת תלונה בגין הפרת אתיקה מקצועית - תגובה
רוני פרישוף21/11/2010שלום רחל,
ראשית, אני משתתפת בתחושתך הקשה עקב פריצת המרחב הטיפולי הפרטי והבטוח.
החסיון הוא נר לרגלנו, ובלעדיו לא יכול להתקיים טיפול.
בודאי שאת יכולה להתלונן. כל מקצוע בישראל המוסדר באמצעות רשוי ממשלתי נתון לפיקוח ולבקרה.
המשרד המנפק רישיונות לעסוק בפסיכולוגיה קלינית הוא משרד הבריאות, ואצלו קיים מנגנון לפיקוח על הרמה המקצועית והאתית. תוכלי לפנות לגורם המפקח במשרד הבריאות, או לועדת האתיקה של הסתדרות הפסיכולוגים.
מן הסתם, ייערך הליך מקובל (לא ניתן להתלונן באופן אנונימי).
בדקי עם עצמך האם את שלמה עם הליך פורמלי, או שיש סיכוי להידברות ישירה עם המטפלת (אולי יש סיכוי שאותו קרוב סילף או לא הבין משהו??).
דרך צלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)