מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאון אחרי תואר.שירה21/11/2010
האם יש דבר כזה דיכאון אחרי תואר?
אתה סיים תואר פרקטי ולא מוצא משהוא שבא לך לעשות איתו מבין מיליון אופציות שאתה יכול.
אתה מדבר עם חברים שעובדים בתחום ומתבאס אבל ממש
אתה מחליט לעזוב הכל ולנסוע לחול ומפחד ממה שיהיה שתחזור
יש תזמונת כזו? לעזעזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון אחרי תואר. - תגובה
יפעת קלוש יגל21/11/2010שלום שירה
אינני חושבת שיש תסמונת כזו, אבל נשמע מאוד מתסכל, ללמוד להשקיע כל כך הרבה זמן כסף ומאמץ, ולגלות שאין חשק עבוד באותו המקצוע.
את צודקת שנסיעה לחול לא תפתור כנראה שום דבר, רק תדחה את הקץ.
אינני יודעת מה למדת ובת כמה את, אבל שווה לשקול מחדש מה הייתי רוצה לעשות בחיים, ואולי זה משבר עמוק יותר ממקצוע, של התבגרות אחריות והתחלת החיים האמיתיים. בררי לעצמך, לפני שאת מקבלת החלטות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי23/11/2010יפעת,
אני בת 26 לאחר תואר בהוראת החינוך הגופני.
אני בטיפול כבר שנה ומנסה לברר. לא ניראה לי שזה מaבר עמוק יותר אלא משבר מקצועי שעולה השאלה במה אני יכול להיות טוב ולהצליח?
חשבתי לעשות פסק זמן ולטייל בחול אבל בהתחשב בזה שאין לי למה לחזור לא עושה לי חשק לנסוע.
יש לי בעיה עם קבלת החלטות כמו ששמת לב.
וגם רציתי לשים קץ לטיפול כי הוא לא פותר תבעיות ואני עדיין עם הבעיה המחורבנת שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר כזה....משבר סיום התואר
אנדראה23/11/2010אולי לא בספר של ההגדרות בפסיכולוגיה
אבל הרבה חווים משבר סיום תואר
שאת מסיימת ללמוד
ומגלה במקרה הטוב שאת לא רוצה לעסוק בזה במקרה הפחות טוב
שאין לך מה לעשות עם התואר
או שאת לא מוצאת עבודה
הרבה אנשים שסיימו תואר ואפילו שעובדים במקצוע חווים משבר
פתאום מתנפצת האידיאליזציה שעשינו ללימודים ולמקצוע
מתסכל מאוד............
דבר אחד אני יכולה לנחם אותך, אפילו אם לא תעסקי במקצוע הספציפי עדיין
התואר מקשט מאוד יפה את קורות החיים שלך , וייתכן ויעזור לך להתקבל
לעולם העבודה
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)