מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיים בבית משוגעיםאיילה02/12/2007
היי
אני בת 25 נשואה לבן 37 גרים עם הוריו בכפר שלו.
אביו בן 80 חולה אלצהיימר במצב מאוד מתקדם זה מאוד מקשה עלינו לחנהל חיי זוגיות נורמליים....אני נשואה סך הכל שנה המצב היה יחסית סביר בכמה חודשים ראשונים עכשיו אנו חיים כמו במלחמת עולם כל היום צעקות עצבים......אימו בת 70 לחמי יש עובדת זרה שמשלמים לה 3000 ש"ח כך שלא נשאטר כלום לחמי וחמותי ואנו עוזרים להם כלכלית בעלי מרוויח כ4500 בחודש כנ"ל אני סטודנטית לתואר ראשון ובקושי עובדת פעמיים בשבוע.....לקחנו הלוואה למימון לימודים....
מה שנאוד כואב לי שבשנות נישואין ראשונות אמורים להתלהב אחד מהשני.....אנשים אומרים לי אולי לא תהיו במצב הזה עוד הרבה זמן אבל אני מרגישה שחיי הנישואין שלי נדפקים לי מול הפרצוף.
משפחתו לא מוכנמה לשים אותו בבית אבות...מרחמים עליו....אבל זה ממש בלתי נסבל.....אנחנו יושבים לאכול והוא ממש מגעיל אותנו כל הזמן יורק.....רוצה להסתובב ברחוב 18 שעות ביום....לא עוזר שאומרים לו לא יפה.....אני עושה לאיזה ילדה פר"ח ומכיוון שאחותה הקטנה מציקה אני מבינה אותה אלינו וגם אצלנו גיהנום וחמי צועק כל הזמן דופק לנו בדלת.....הביאו אותו לרופא נתנו לו כל מיני תרופות לדלקת שתן להרגעה לאלצהיימר כלום לא עוזר...גם העובדת הזרה לא מצליחה להשתלט עליו.....אני מרחמת על חמותי ואני יודעת שלבעלי קשה לראות את אביו כך....אך האם אני מניאקית אם אני רוצה לחיות חיים נורמליים<?(כרגע ממש אין באפשרותנו להשכיר דירה)......HELPֱ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה!
אני02/12/2007לדעתי את ממש לא מניאקית.. אני חושבת שאת צריכה פשוט להציג את העמדה שלך את צעירה את עוד רוצה להנות מהחיים שלך ... בן כמה חמך? 80 זהו יאללה שישימו אותו בבית אבות ותתחילי להנות מהחיים שלך.. נכון זה יפגע בהרבה אנשים אבל אין מה לעשות את חייבת לעשות את זה כי זה מה שאת באמת רוצה ותסבירי את המצב גם לבעלך אני בטוחה שהוא יבין אותך!! ובעלך הוא בן יחיד? אין עוד אחים משפחה משהו שיוכלו להקל על המצב ... ויש גם כל מיני מוסדות שעוזרים בדברים האלה.. אני חושבת שאת צריכה פשוט לשים את הקלפים על השולחן לדבר עם המשפחה של בעלך ופשוט שתפתרו את העניינים!!! בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל02/12/2007סליחה,את חיה בבית של חמך,את חיה בביתו ורוצה לשלוח אותו לבית אבות כי זה עושה לך לא טוב?ואני לגמרי בטוח שזה עושה לא טוב ומזדהה בעניין הזה.
אבל אם הדבר כל כך קשה תשכירו דירה,ואם אין כסף אז עובדים יותר ואם אי אפשר אז אולי ההורים שלך יכולים לעזור כספית או בצורה אחרת,אבל להוציא אדם מביתו,שנתן לך קורת גג בגלל שלך זה לא עושה טוב? אני חושב שזה בכלל לא עניין של מניאקיות-זו מילה שאני לא אוהב בכלל,זה אגואיזם,פשוט כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
איילה03/12/2007אתה צודק\
באמת אני מצטערת שאמרתי עליו דבר כזה.....את האמת אני אוהבת אותו כמו אבא שלי ומרגישה שאני החולה וממש מרחמת עליו.....
אנחנו צריכים לחשוב איך אנו יוצאים מבית הוריו ולא הוא......
(למרות שאין בידינו שום אמצעי כאלה)
בעלי עובד 10 שעות אני לא מוצאת עבודה כי אני סטודנטית וגם אם אמצא זה לא יהיה יותר מ1000 ש"ח בחודש גם הוריי עניים .....טוב אני מקווה שהענינים יפתרו בקרוב לפני שהזוגיות שלנו תקרס לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשליכני לעת זקנה...
רונן דוד02/12/2007
סוגיה לא פשוטה,
מצד אחד את רוצה את חייך לעצמך,
מצד שני צריך לסעוד את הוריי בעלך,
אני ממליץ לך לשבת ולדבר עם בן זוגך ולהחליט מה עושים,
קחי בחשבון שתיאלצי אולי לוותר על עצמאותך למס' שנים,
בתוך כל זאת, את יכולה לקחת מטפל לשעות מסויימות ביום,
צריך לבדוק את הנושא אם הוריי בעלך זכאים לכך מביטוח לאומי,
אני משוכנע שכן, כך לפחות יהיו לכם מס' שעות איכות ביום, לעצמכם בלבד...
אחריי כל זאת זכרי את המשפט - אל תשליכני לעת זקנה, ועשי איתו מה שאת רוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיתחתני עם עשיר
לילי04/12/2007לא יותר פשוט???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך
אמה12/12/2007שלום לך
אבי הוא גם חולה במחלה היום יש הרבה מרכזים יומיים שאפשר להשתלב
1. לבדוק עם עובדת סוציאלית של העיר בה אתם גרים.
2. עם העירייה שאתם בה גרים
3. אנימציעה לךגם לזוגיות שלך פשוט להשתדל להיות רגועה ולנסות להיות כמה שיותר פחות בבית
עי" חוגים לימודים וכמובן לתת גם מעצמך כצט.
4. בענין הפיליפינית לבדוק משהוא אחר שכן יכול להשלט עליו ותמיד תראי את עצמך במקומו.
5 הרבה הצלחה ובריאות מצבבאמת לא כל תהייה חזקה בשביל בעלך חבל להרוס נישואין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)