מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב קשהאמיל21/11/2010
אז זה הסיפור שלי ...אני בת 18 ויש לי אחים גדולים ממני שתמיד מגנים עלי ושומרים עלי לאחי הגדול אני נורא קרובה מאוד מאוד והוא תמיד שומר עלי ומגן עליי חשוב לציין שהוא די שמרן ועקשן ולעולם אני לא יכולה ליפנות אליו בעצות בקשר לגברים וסקס וכו .... בשורה התחתונה סקס נושא עדין ביותר ממני בפניו התרגלתי נורא להתבייש ממנו לכן הוא התרגל שאחותו הקטנה "תמימה"בלא מובן המילה ו"ילדה טובה" אך לא מזמן ....קרה מבחינתי דבר נורא שפוצץ את הכל אני לצורך הענין טיפוס די אישי ואנטימי ויש דברים שצריכים להישאר ביני לבין עצמי או לחלוק עם אנשים שאני יכול להיתפח אליהם ושלא מאכזבים אותי בתגובתם כמו חברה מאוד טובה שלי שהיום באה אלי הינו לבד בבית ודיברנו חופשייי אני מתכווונת חופשייי במילים אחרות .... דיברתי בצורה די מלוכלכת [כמו שבנות 18 מתוך סקרנות מדברות] דיברתי וסיפרתי לה דברים שאחי מעולם לא היה מעלה על דעתו שאדבר כך שוב חשוב לי לציין שהוא תפס אותי באור שונה לחלוטין וכך היה טוב לשנינו עד שזה קרה דיברתי כל כך הרבה וסיפרתי דברים אישיים ביותר ... לפתע שמעתי את הדלת נתרקת יצאתי מהחדר וראיתי אותו חיווור לחלוטין עצבני ניסיתי לדבר איתו אך הבנתי מייד הוא תרק את הדלת ויצא החוצה מבלי לדבר איתי כאילו היה בשוק מממש אני יודעת שהוא שמע אותי לצערי אנחנו חיים באותו בית כל פעם אני רואה אותו אנחנו תמיד מדברים אך הוא מאוד סגור ועקשן והוא לא יסגור איתי מעגל וזה מאוד מטריד אותייי יש בנינו מטח מטורףףףף הוא לא מסתכל לי בעיניםם בחיים לא ראיתי אותו מגיב כך.אני נושאת איתי תחושה של בושה אדירה בימיוחד בפנין בפרט שאני אדם אינטימי ולא אוהבת ששומעים אותי מדברת בצורה כזאת הוא נאלץ לגלות עלי דברים חדשים מהסיפורים שלי שכניראה זיעזעו אותו ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו כל כך קשה לייי כל כלך מעיקקק מקווה שתבינווו קשה נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב קשה - תגובה
רוני פרישוף22/11/2010שלום אמיל,
להודעותייך הקודמות התייחסתי בהרחבה, והמלצתי לך ללכת לטיפול נפשי כדי להמשיך לקבל תמיכה ועזרה.
הפורום אינו תחליף לטיפול ולא נוכל להמשיך להגיב לך כאן. אין לנו מספיק משאבים, וזה לא יהיה נכון בשבילך.
את יכולה לנסות לפנות לפורומים בהם יש שיחה חופשית בין גולשים. שם תוכלי לקבל הרבה יותר מקום והתייחסויות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)