איך להתנתק מבן אדם?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להתנתק מבן אדם?
    -
    23/11/2010

אני לא יודעת עד כמה זה קשור לפה או כמה תוכלו לעזור לי , ואם לא תוכלו ממש..אז אשמח שתפנו אותי לכל דבר שיוכל לעזור..
    אני בעלת אישיות מאוד חלשה ויש לי בזמן האחרון משהו שמציק לי.
    אני מכירה איזה מישהו כבר יותר משנה...אנחנו לא חברים, סתם ידידים..ספק ידידים...אני יודעת שבתוכו הוא לא מכבד אותי..ואנחנו סתם מפלרטטים ביחד .. אבל אני גם מרגישה נורא קשורה אליו..הוא כזה בחור שכל אחת הייתה רוצה..כמעט כל אחת..למרות שיש בו די הרבה חרא בסך הכל הוא כזה אחלה בחור..בקיצור אני רוצה להתנתק ממנו..אני חושבת שכל בן אדם נתקל בזה מתישהו..ולכולנו קשה להתנתק מבן אדם שקשורים אליו ..הקטע שהוא פשוט לא מכבד אותי, אז מה הקטע? למה אני עדין קשורה אליו?

כי יש אנשים שעל הדבר הכי קטן מוחקים חבר, ידידה..לא משנה מי..פשוט מצליחים למחוק אותו..והייתי רוצה שיהיה לי קצת מזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להתנתק מבן אדם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתנתק מבן אדם? - תגובה

רוני פרישוף
    27/11/2010

שלום לך חסרת שם,

אני שומעת שאת בחורה מאד מאד חסרת בטחון. את מרגישה שאת לא שווה, וכתוצאה מכך לא מאמינה שמגיע לך לקבל משהו טוב בחיים.

את מסתפקת במועט, וכשמישהו נותן לך תשומת לב, קשה לך לסרב ולהתרחק, גם אם זה קשר לא בריא.

כדי להתנתק מבן אדם שאת תלוייה בו, את קודם כל צריכה להתחזק עם עצמך!

את צריכה לגלות מחדש את התכונות הטובות והיפות שלך, לשפר את הבטחון העצמי, ולהתחיל לצפות לקבל יותר מהחיים. חשוב שתפתחי את עצמך, תלמדי, תפתחי תחביבים, תתנדבי ותתרמי לאחרים.

מאד כדאי לך להעזר בטיפול נפשי כדי להתחזק ולממש את עצמך. אישיות חלשה זה לא גורל, את יכולה להתחזק ולהשתפר, אבל צריך להשקיע ולעבוד בשביל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתקשר לקופת חולים שלי

-
    06/12/2010

ולקבוע דרכם תור לפסיכולוגית?
    ופשוט ללכת שם ולספר לה מה שקורה איתי?נראה לי שרק אנשים עם בעיות " גרועות" משלי צריכים ללכת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתקשר לקופת חולים שלי - תגובה

רוני פרישוף
    06/12/2010

שוב שלום,

כן, פשוט לברר דרך קופת החולים כיצד ניתן לקבל טיפול פסיכולוגי, ולהתחיל בתהליך.

אל דאגה, טיפול פסיכולוגי מתאים לכל סוגי הבעיות האנושיות, קלות כחמורות. כל מה שנפש האדם מעורבת בו, יכול לקבל התייחסות, עיבוד וצמיחה במסגרת טיפול נפשי. הטיפול לא רק מטפל בבעיות, אלא גם מחזק כוחות, יצירתיות, זהות ומימוש עצמי.

דרך צלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו