דאון-הרגשת תקיעות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דאון-הרגשת תקיעות
    יותם
    23/11/2010

אני בן 21. השתחררתי מהצבא לאחרונה. בעל נטייה מינית הומוסקסואלית.
    אני נמצא כרגע בתהליך פסיכותרפיה בעיקר כי אני מרגיש תקוע בחיים שלי. אני מרגיש ששום דבר לא מתקדם. אני סובל מעיקר מחוסר יצירת קשרים חברתיים. מאי יכולת להכיל מצבים רגשיים מורכבים שכרוכים בדינמיקה בין שני אנשים . אני כן אדם חברותי , אני לא ביישן. זה לא שאני לגמרי בודד. אבל אני מאוד מבודד את עצמי. מאוד לא נותן לאנשים אחרים ל'היכנס' לתוכי..אף פעם לא פיתחתי מערכת יחסים. אני פשוט מפחד מזה. מרגיש כאילו אין לי את הכלים איך להתמודד עם זה. אני חושב שבשילוב עם אי בהירות כללית בשלב זה של החיים שנובעת, באופן טבעי, מהעובדה שהרגע השתחררתי ואני לא יודע מה אני רוצה לעשות בהמשך החיים. גורמת לתחושה כללית לא טובה. אני רוצה להשתנות..רוצה לחוות דברים אחרים. נמאס לי מהדרך שבה אני חי ...זה נשמע כ"כ כללי..אולי מאוד לא ספיצפי..אבל פשוט לא טוב לי. חוסר ביטחון כזה ואי וודאות.
    פסיכותרפיה עוזרת לי באמת להעלות את זה ולנתח את זה. אבל אני תמיד נתקע בשלב המעשי. הכל כל כך יפה בתיאוריה...:/ אני מפחד פשוט למצוא את עצמי לבד ולא מרוצה מעצמי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאון-הרגשת תקיעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאון-הרגשת תקיעות - תגובה

רוני פרישוף
    27/11/2010

שלום יונתן,

נשמע שאתה בתהליך מאד משמעותי של התחברות לעצמך, והתוודעות למי אתה, מה אתה רוצה ועם מי אתה רוצה להיות.

תהליכים עמוקים כאלו דורשים זמן וסבלנות. לפעמים צריך להתרוקן ממש, כדי להתמלא מחדש בדברים טובים ונכונים יותר.

אתה מאד צעיר, ואין צורך להלחיץ את עצמך על כך שעדיין לא חווית קשר אינטימי. זה טבעי לגילך, ויקרה בזמן הנכון.

אנא חזור למטפל/ת שלך עם כל הרגשות והספקות שהבאת לכאן. אולי תוכל לקבל בטיפול מעט יותר הכוונה פעילה.

כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו