מחפשת תשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מחפשת תשובה
    בייבי
    24/11/2010

    היי,
    הכרתי בחור מדהים לפני כ 7 חודשים בחור שממש גרם לי לרצות לקום בבוקר, גרם לי לחייך ושדאג לי הייתה לנו תקופה מדהימה של 5 חודשים, בלי ריבים עם המון הבנה ויחסי חברות מדהימים. לפני כחודש וחצי נפרדנו אחרי שחודש לפני זה הוא דיבר על זה שהוא אינו יודע מה הוא רוצה (אציין שזה היה אחרי חופש עם בני משפחה שלא עשו לנו טוב לזוגיות) הוא היה מבולבל ואמר שמפריע לו שהוא מרגיש שאני אוהבת אותו יותר ממה שהוא מרגיש אלי..(חשוב לציין שהוא קטן ממני ב-4 שנים ואני נמצאת בשלב בחיים שבו אני מוכנה לנהל זוגיות רצינית מאוד- לעבור לגור ביחד ובעתיד חתונה ) אני חשבתי שזה יכול להיות שלפעמים קורה בתקופות מסוימות שצד אחד אוהב יותר מהשני ואחרי שיחה החלטנו שאנחנו ממשיכים להיות ביחד ורואים איך הולך ביננו.כמובן שהחודש הזה בדיעבד לדעתי היה מיותר וגרם לו להבין למה הוא לא רוצה להיות איתי- כי בחודש הזה הייתי בהיסטריה, הלכתי על ביצים והייתי האישה הקטנה והצייתנית,בדיוק ההפך ממה שאני בדיוק ההפך ממה שהכיר.אז נפרדנו לפני חודש וחצי -וזאת אחת התקופות הרעות בחיי, אני כמעט ולא ישנה בקושי אוכלת מחפשת אותו במחשב כל הזמן חיה כאילו אנחנו ביחד אבל אנחנו לא.
    רציתי לדעת האם אני צריכה טיפול פסיכולוגי - כי עבר כבר הרבה זמן?
    בכלל האם כדאי לי לעשות משהו, ליזום שיחה איתו, לגשש..?? חשוב לציין שבכל התקופה הזאת לא דיברנו מלבד כמה סמסים שהוא סימס על משהו שרצה לקנות לי ואני עניתי לו בצורה די אדישה ולא ממש זורמת..

    תודה רבה,
    אני.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת תשובה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מחפשת תשובה - תגובה

    רוני פרישוף
    27/11/2010

    שלום בייבי,

    ליבך שבור, את מתייסרת ומתאבלת על אובדן קשה, וזה הדבר הכי טבעי בעולם.

    מהתאור שלך נשמע שאתם נמצאים בפאזות מאד שונות בחיים. לאחר פחות מחצי שנה של קשר כבר הרגשת שהוא האדם שאת רוצה לקשור את חייך איתו, ואילו הוא צעיר יותר, מבולבל, עוד לא מוכן למחוייבות ועוד לא מרגיש רגשות ברורים ומוצקים.

    הפער בפאזות אולי האיץ את הפרידה (הוא הרגיש לחוץ כנראה), אך היה גורם בכל מקרה לפרידה גם אם היית מתנהלת בצורה אחרת ב"חודש הנסיון". אל תלקי ותייסרי את עצמך באשמה. לא את ולא הוא אשמים, זה פשוט לא נועד להיות.

    אני לא בטוחה שיש צורך בטיפול, אלא אם כן זה משהו שאת רוצה לחוות. פרידות כואבות הן חלק מהחיים, צריך לחוות אותן עד שהכאב ירגע ויחלש, ובעיקר לקבל הרבה הרבה תמיכה מחברות ומשפחה.

    כל טוב

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה על התשובה

    בייבי
    27/11/2010

    כמו בכל בוקר בחודשיים האחרונים קמתי לעוד יום לא טוב... מקווה ואופטימית שהיום יהיה יותר טוב.. כולם אומרים שהזמן זאת התרופה הכי נכונה ומה שאני הייתי רוצה לעשות זה פשוט למחוק את התקופה הנ"ל רק בשביל שאוכל להמשיך הלאה ולהפסיק להיות איך שאני היום..

    תודה בכל מקרה על התשובה, גרמת לי להיות קצת יותר אופטימית.

    בייבי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו