מאוכזב מעצמי ומהכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוכזב מעצמי ומהכל
    אסף
    02/12/2007

אני לא עומד בציפיות כך מתברר, בציפיות שלי מעצמי, חשבתי שאני אגדל להיות גבר מרשים יותר, כריזמטי, מהסוג שמוביל ולא שמובל, מהסוג המיוחד ולא עוד אדם ממוצע ובינוני.
    כולם אמרו שייצא ממני משהו ואני מפחד שזה כבר לא יקרה, לא בגלל שאני לא שווה כלום אלא בגלל שאני נכשל להתמודד עם הכל.
    חלמדתי להיום לוחם בצהל והתברר שהגוף של שבור ומרוסק אני עובר טיפולים לצד זקנים ואנשים שעברו תאונות ואני אדם צעיר שאמור להיות בריא וכשיר.
    אני לא מצליח למצוא אהבה, תמיד נדמה שאני נפגע או שאני פוגע, לא מוצא תאיזון.
    עם הזמן גם מתברר שהשתנתי, אני לא יפה כמו פעם, או אמביציוזי כמו פעם, אני נכנע בקלות רבה מדיי.
    אני שוקל כבר הרבה זמן לעבור ניתוח פלסטי מסוים, אבל אין לי תאומץ לקחת תמושכות ולעשות תשינוי, במקום זה אני מעדיף, להזכר פעם בכמה ימים כמה לא טוב לי עם איך שאני נראה ושחשבתי שיהיה אחרת, אני מסתכל על החברים שלי שהשתנו והפכו להיות לאנשים טובים ויפים ואני מקנא בהם.
    אני חושב שאני יודע מה לעשות, אבל אני לא מוצא תאומץ לעשות את זה, אני לא מוצא תאומץ לשנות גישה ללכת לניתוח ולחפש משהו אחר, אני צועד במקום כשכולם רצים קדימה וזה כל כך מאכזב, כי אני חשבתי שגם אני ארוץ, או אלך, אבל לעולם לא חשבתי שאני אדדה במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזב מעצמי ומהכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תפריע לעצמך

נעמה
    04/12/2007

היי,
    אני מכירה את מצבך מקרוב.חייתי בתחושה הזו שנים רבות ועדיין מרחף מעליי ענן החוסר משמעות ואני מרגישה שאין לי בידיים כלום.
    תנסה להבין את עצמך ,לסלוח לעצמך.להבין שאתה בן אדם שהתחושות האלה הן נורמליות הן חיוביות משום שהן גורמות לך לשאוף למעלה.
    תנסה לא להיות ביקורתי כל כך כלפי עצמך (הרי אתה לא מסתכל על אחרים ונוזף בהם על כך שהם לא יפים או כריזמטים או מוכשרים )
    תקבל את עצמך כי יכולת בוודאי לצאת הרבה יותר גרוע.
    רק אם תקבל את עצמך ותלמד לסלוח גם לעצמך תוכל להרגיש שאתה שווה משהו ושיש בך ולך פונטנציאל ותגשים אותו.
    במילים פשוטות- אל תשים לעצמך רגליים. תאסוף את עצמך וצעד בראש מורם קדימה. מושלם אין ולא יהיה וגם לא צריך.
    קדימה, תחייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים הם מרתון...

רונן דוד
    04/12/2007

אסף יקר,

אתה מזכיר לי כל פעם שאני עושה הליכה על חוף הים (4-5 פעמים בשבוע...),
    תמיד יהיו את אלה שיעקפו אותי בריצה קלה או מהירה,
    זה עושה לי חשק להרים רגליים ולהשיג אותם,
    אבל אתה יודע מה ?!,

אני נתקל בהם בהליכה אולי פעם או פעמיים וזהו, הם לא חוזרים יותר לרוץ,
    ויודע שוב למה ?!, כי הם פשוט נשברים !!!,

ככה גם החיים, תסתכל עליהם כמו מרתון,
    תשקיע את האנרגיות בצורה מושכלת, כך שלא תרוץ ספרינטים ותשבר מהר,
    כי זה בדיוק מה שקורה לאותם אלה "מוצלחים" יותר,
    אתה תתקדם לאט אבל בטוח והאמן לי שאם תתמיד בכך,
    תגיע לקו הגמר - מאושר יותר, רגוע יותר ושלם יותר עם עצמך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו