עקצוצים נוראיים בכל הגוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עקצוצים נוראיים בכל הגוף
    Leviathan
    29/11/2010

שלום, אני בן 17 ומאז סוף כיתה ח', בכל פעם שאני נרגש/מתעצבן/חם לי/אני עובר ליד בנאדם שאני לא רוצה לראות ברחוב/כד', מתחילים לי עקצוצים נוראיים בכל הגוף, אם זה על הגב, על החזה, בידיים, בגבות, פשוט עקצוצים נוראיים וזה מגרד וזה לא עובר עד שאני מתיישב ל-10 דקות ונרגע. אני סובל את זה כבר 4 שנים.. רציתי לדעת אם זו בעיה פסיכולוגית ואיך ניתן לטפל בה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקצוצים נוראיים בכל הגוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקצוצים נוראיים בכל הגוף - תגובה

יפעת קלוש יגל
    30/11/2010

שלום לך

כדאי שתברר דבר ראשו היבטים פיזיולוגים של התופעה, כלומר גש לרופא המשפחה, כדי לבדוק מה יש לך. (אולי רקע של הזעת יתר?)
    מצבים יוצרי מתח פסיכולוגי כמו שתארת יוצרים תגובות פיזיולוגיות. למשל בתגובות חרדה קשות הדופק עולה, מזיעים, מתקשים לנשום וכו', עד כדי דימיון להתקף לב.
    רופא המשפחה יוכל לעזור לך באבחנה מבדלת ולהפנות אותך לגורמי המקצועיים המתאימים. מבחינה פסיכולוגית יכול להיות שטיפול קוגניטבי התנהגותי יוכל לעזור, או טיפול פסיכודינאמי, תלוי מה הרקע שלך וכו'.

והכי חשוב שתף את הוריך, כדי שיוכלו לעזורלך לפנות לגורמים המתאימים!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

Leviathan
    30/11/2010

אין לי שום עבר של בעיות רפואיות
    ביקשתי מההורים לטפל בזה אבל הם לא מאמינים לי לכלום, כל בעיה שיש לי שהיא כביכול פסיכולוגית זה "הכל בראש שלך, אתה עוד צעיר".

הם טוענים שהעקצוצים והגירודים זה לכולם יש כשחם להם, הם אף פעם לא לוקחים אותי ברצינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.. - תגובה

יפעת קלוש יגל
    04/12/2010

שלום לך

אני מניחה שתגובת הוריך מעצבנת ומתסכלת, ובעיקר משאירה אותך לבד.

למרות זאת אתה כבר ילד גדול. פנה לרופא המשפחה, את יכול לגשת לבד. אם הוא אכן ישלול בעיה רפואית. הוא יוכל לעזור לך בכיוון הפסיכולוגי. אולי גם תפנה ליועצת בבית הספר, היא תוכל לעזור בחלק הנפשי.
    נראה שזה מאוד מציק לך וכדאי שתפעל לשינוי המצב.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו