מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצאתי שאין כל סודיות רפואית במרפאותאולי05/12/2010
ציבוריות:
המרפאה בתל השומר מוסרת מידע לכל קופות החולים ללא ידיעת הלקוחות
מידע על פונים מופץ בכל מערכת המחשבים של בית החולים- ישנן עדויות
לכך שחולים (פיזיים) הושפלו מול ציבור משום שהפקידות במיון ראו במחשב מידע
שהגיע מהמרפאה לבריה"נ בתל השומר.
לא רק שהמידע לא ממודר- אלא הוא נרשם במודגש ובמובלט!
אז בבבקשה- אל תשלו את האנשים: פניה לשירות הציבורי בתחום זה פירושה
חשיפה לכל החיים ונזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאתי שאין כל סודיות רפואית במרפאות - תגובה
רוני פרישוף05/12/2010שלום אולי,
צר לי מאד לשמוע את דברייך.
צר לי משתי סיבות:
האחת היא פריצת החסיון הטיפולי,
השנייה היא שמידע על טיפול נפשי גורר יחס סטיגמטי ואף השפלה.
כמובן ששני הדברים לא צריכים להיות.
כאשר עבדתי בשלושה מוסדות ציבוריים (מרפאה לברה"נ ובתי חולים) לא נתקלתי בתופעות כאלו, אך לא מן הנמנע שהן קיימות. אין לי מידע לצערי על הנעשה בשטח כיום, ועל שיטות לאבטחת מידע ולשמירה על חסיון התיק הרפואי.
מותר, רצוי וחשוב לברר את המידע הזה בטרם תחילת טיפול במקום ציבורי.
אם חווית על בשרך את החווייה הקשה, אתה מוזמן לשתף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלו את דעתי אבל יש הערה ושאלה ב
קספר05/12/2010בנושא זה .
במקום שבו אני מטופלת במרפאה לבריאות הנפש , גם לא ממש שומרים על חיסיון החולים .
זאת אומרת כך התחושה שלי לפחות .
אם לדגמא הם יוצאים מחדר מסוים הם לפעמים לא נועלים את הדלת , והתיקים נמצאים במקום , הכוונה התיקים האישיים, נמצאים בנגישות לכול אחד .
ועשיו השאלה
אם זה גם משהו לא תקין .
אותה בחורה שעובדת שם , שאני מכירה מליפני הרבה זמן התלוננה עליי ליפני הפסיכיאטר.
ע העניין הוא שהיא התלוננה עליי על הטרדה , למרות שהמקום הוא ציבורי , ושייך לנחלת הכלל .
ואני לא יכולה לפרט , אבל לא, לא יצרתי איתה שום קשר. זה קשור לכך ששהיא ראתה אותי ליד הבית , אבל באמת הייתי שם בנסיבות אחרות .
אני מרגישה פגועה , אין חיסיון? כול אחד יכול לבוא ולהגיד מה שהוא רוצה לאנשים שמטפלים בי ?
גם הפסיכיאטר הסכים איתי , שישי לי להיות איפה שאני רוצה . והוא לא יכול לומר לי לא לגשת לשם .
נו ראבק עד שיש לי קצת חברים , הם גרים דווקא שם?
מה דעתכם ?
חחח למי שלעוד לא התיאש ממני
זה קשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
קספר05/12/2010אני מרגישה חוסר צדק .
מה אני עושה אם בן אדם שעובד במרפאה וכיאלו מחפש אותי .
הכוונה שלי היא איך לדפוק אותי כדי להראות בסדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)