מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצוקהליטל06/12/2010
שלום רב,
אני נשואה 5 שנים עם 2 ילדים. בעלי ואני רבים הרבה ויוצא שזה ליד הילדים.
כאשר הוא ממש מוציא אותי מדעתי אני לא מצליחה לשלוט על הכעס ואני מרביצה לו. זה פעם ראשונה שדבר כזה קורה.
לאחר מכן אני מתחילה לבכות. אין לי הרבה חברות כי אינני שומרת על קשר כי תמיד נפגעתי מהם.
היחסים עם אמא שלי הם לא משהו - אני לא יכולה לדבר איתה על כלום בלי לקבל ביקורת ולכן אני מעדיפה לא לדבר איתה.
אני עובדת בעבודה שאני שונאת ולא למדתי שום תואר - רק 12 שנות לימוד.
מה אני עושה? אני מרגישה בודדה ושאני אמא גרועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה - תגובה
שחף ביתן06/12/2010שלום ליטל,
המצוקה שלך מורגשת, ונוגעת. השנים הראשונות של הנישואים, כאשר הילדים קטנים, הם שנים קשות מאוד, לחוצות מאוד, ובנוסף לכל אנו גם מנסים לעצב את עצמנו בשנים האלו ואת עתידנו, מה שיכול להפוך את הסיטואציה המשפחתית והזוגית לסיר לחץ.
חשוב למצוא דרכי תקשורת שיאפשרו לשחרר את הלחץ מתוך המערכת, ולרתום את המשפחה יחד, ובעיקר אתכם בני-הזוג, כך שתוכלו לבנות במשותף את עתידכם תוך התחשבות בצרכים של כל אחד מכם.
היות והמצוקה שלך קשה, ואין לך אל מי לפנות, רצוי מאוד שתפני לטיפול.
ניתן לפנות לטיפול זוגי או משפחתי על מנת לטפל במה שאת מרגישה שקשור למשבר המשפחתי.
עם זאת, נראה כי עולות גם שאלות שלך על עצמך שקשורות לאמהות, לזוגיות, לקריירה ולזהות שלך, ולכן רצוי לבחון את הדברים במסגרת של טיפול מקצועי, ועל כן כדאי לשקול גם פנייה לטיפול אישי שבו תוכלי להעמיק ולברר את השאלות האלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)