מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בודדהנטלי25/04/2007
אני לא יודעת למה, אני כל כך משתדלת להיות נחמדה, אבל קשה לי להיפתח בפני אנשים חדשים ולשמור על הקשר ואני כל כך בודדה. אין לי חברות, חברים יש לי לפרקים קצרים מאוד, ומלבד הכלב המתוק שלי אין לי אף אחד. המשפחה שלי גרה בעיר אחרת, ואני עברתי לכאן בשביל למצוא עבודה.
בעבודה אין הרבה בנות בגיל שלי, רובן מבוגרות יותר שלא בדיוק יהיו שותפות לערב סוער בעיר....:)
התוצאה היא שאני לגמרי לגמרי לבד. אנימרגישה כלואה בתוך הדירה שלי, בגלל שאין לי את מי לבקר. מהעבודה הביתה, טיול עם הכלב, ורביצה מול הטלוויזיה אל תוך הלילה. היו תקופות שניסיתי ללכת לגינות הכלבים בעיר - אבל גם שם הייתי לבד. כולם היו בקבוצות קבוצות ואני לבד. בהתחלה הייתי עצובה, אבל עכשיו אני פשוט ממורמרמת....מה קרה לי? איך מצאתי את עצמי במצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתת את התשובה...
רונן דוד25/04/2007כמו שאמרת, את בעיר חדשה,
ולא יוצרת בקלות חברויות. אני מכיר הרבה אנשים כאלה (ביניהם אני...:-) ).
זה אומר שאת לא מתפשרת בקלות ולא "מתחילה" עם כל אחד/ת.
את יכולה גם לצאת למועדונים, פאבים, קניון ואני בטוח שעם הזמן תצרי קשרים חדשים,
שכנים, עוברי אורח.
אני חייב להגיד לך שיש לך נושא משותף להרבה בודדים במצבך,
אני רואה אינספור בעלי כלבים שמטיילים עם כלביהם לבד.
אני בטוח שגם את, זו הזדמנות פז להתחיל לנהל סמול טוק בעניין גידול הכלבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן תוכלי לפגוש עוד בודדים ובודדות
הילה הראל29/04/2007אז אני שמחה שאת כאן איתנו ומצטערת שלא יכולנו לדבר קודם, אבל כמו שכבר הבנת, היתה תקלה במערכת.
נשמע שאת חיה בעיר הגדולה. תל-אביב?
אם ניחשתי נכון ואת בת"א ויש לך כלב, תנסי בילוי יום שישי בפארק הירקון "גני יהושוע" ליד הגולפיטק. יש שם מפגשים של בעלי כלבים וגם אם את לא תהני, אז לפחות הכלב שלך יהנה מקצת מרחב מחיה ואווירה טובה. מומלץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)