עזרה בבקשה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה.
    מה זה משנה
    25/04/2007

שלום לכולם. אני בת 31 נשואה + 2 . בתקופה האחרונה אני חשה בלבול נוראי לא יודעת מדוע אבל אני מניחה שיש סיבה. בכל מקרה אני ובעלי נמצאים במהלך של רכישת דירה מקבלן שתהיה מוכנה בנובמבר. נסענו לדירה ראינו והתלהבתי מאוד. למחרת קיבלתי בום נוראי ואני רק בוכה מאז .בעלי לא מבין וכועס וחושב שהוא עושה צעד גדול למשפחה( יש לציין שהיינו בתקופה כלכלית קשה לפני 4 שנים וכעת ברוך השם יותר טוב) כי הוא ממש מתאמץ ואנחנו משדרגים את הדירה ואת איכות החים לילדים ולנו. הבעיה היא שבסמיכות לדירה גרה משפחתו שהם חמים ונפלאים, ולי יש פחד שזה יותר מידי דבק ויתפוצץ .תמיד לא רציתי לגור שם מהסיבה הזו אבל משום מה הדירה נראתה לי. ועכשיו זה מלחיץ אותי בטירוף (כי כשאנו יחד עם משפחתו אז הכל חשוף והזוגיות שלנו כבר לא זוגיות ) לי מצד אחד מאוד חשובה המסגרת שלנו ,בעלי והילדים .ומצד שני אני לא יודעת היכן לשים את הגבולות כי איני מעיזה לענות ולו רק כדי לא לפגוע בבני משפחתו ובו. בקיצור אנחנו צריכים לחתום על חוזה בקרוב ואני לא יודעת מה לעשות. בנוסף כמו שאמרתי כבר , אני נמצאת עוד לפני המהלך של הדירה בלחץ וזה אומר כעס מכל דבר קטן חוסר סבלנות לילדים חוסר חשק ללכת לעבודה כעס כלפי כל העולם. אני מרגישה שהבטחון שלי יורד (והוא גם כך לא מי יודע כמה) ובעלי לפעמים עוד מערער אותו יותר כאשר אנו בחיק משפחתו חלק מהממריבות שלנו נפתחות מולם ולמרות שדיברתי
    איתו מספר פעמים על כך זה נרגע וחוזר לעצמו . אני פשוט יושבת ובוכה מרגישה כבויה . אני חושבת ללכת לפסיכולוג אבל את האמת מתביישת.
    אנא עזרו לי .
    תודה על ההקשבה והעזרה מראש.
    סליחה על אי הסדר ובלבול המוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוחן של מילים...

רונן דוד
    25/04/2007

כנראה שאין ברירה, ואת חייבת להבהיר לבעלך את המצב.
    את חייבת לתפוש איתו שיחה,
    חשוב שהשיחה תהייה על מי מנוחות. תגידי לו בדיוק מה שאת מרגישה וחושבת,
    תבהירי לו שאת גם חלק בעניין. אני לא חושב שאת צריכה טיפול בזה שאת עומדת על שלך.
    תהיי חזקה ותבהירי לו את עמדתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו