קושיה , ויפעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושיה , ויפעת
    קספר
    14/12/2010

בנושא זה .
    במקום שבו אני מטופלת במרפאה לבריאות הנפש , גם לא ממש שומרים על חיסיון החולים .
    זאת אומרת כך התחושה שלי לפחות .
    אם לדגמא הם יוצאים מחדר מסוים הם לפעמים לא נועלים את הדלת , והתיקים נמצאים במקום , הכוונה התיקים האישיים, נמצאים בנגישות לכול אחד .
    ועשיו השאלה
    אם זה גם משהו לא תקין .
    אותה בחורה שעובדת שם , שאני מכירה מליפני הרבה זמן התלוננה עליי ליפני הפסיכיאטר.
    ע העניין הוא שהיא התלוננה עליי על הטרדה , למרות שהמקום הוא ציבורי , ושייך לנחלת הכלל .
    לא, לא יצרתי איתה שום קשר. זה קשור לכך ששהיא ראתה אותי ליד הבית , שלה , אבל באמת הייתי שם בנסיבות אחרות .
    אני מרגישה פגועה , אין חיסיון? כול אחד יכול לבוא ולהגיד מה שהוא רוצה לאנשים שמטפלים בי ?
    גם הפסיכיאטר הסכים איתי , שיש לי אפשרות להיות איפה שאני רוצה, והוא לא יכול לומר לי לא לגשת לשם .
    נו ראבק עד שיש לי קצת חברים , הם גרים דווקא שם?
    מה דעתכם ?
    חחח למי שלעוד לא התיאש ממני
    כמובן שאני משתדלת לצמצם את הנוחכות שלי שם, ממהרת להיכנס לבית , בגלל שזה מפריע לה.
    אך למרות זאת זה קצת מוזר לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושיה , ויפעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה על הכותרת , התכוונתי שאני לא

קספר
    14/12/2010

יודעת איך זה בתחנות אחרות , כמו למשל במקום שיפעת עובדת בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו