מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעליב או לא ?קספר23/12/2010
אני שונאת שאומרים לי שמי שנעלב זה בחירה שלו .
אוקיי אז ככה
הפסיכיאטר שמטפל בי היה צריך לכתוב דוח חחות דעת או התרשמות של הרופא ממני, בשביל שאני אוכל לקבל כסף מביטוח לאומי.
במקרה ראיתי את מה שהוא כתב עליי , למרות שאני אמורה לחתום על מה שהוא כתב , אבל איני בטוחה.
בקיצור לא ההיתי אמורה לראות מה הוא כתב עליי , וכן ראיתי .
השאלה שלי היא , למה פסיכיאטרים צריכים להיות כול כך בוטים?
כבר שאלתי שאלה דומה כאן, אבל הפעם הוא ירד על איך שאני מדברת איתו, וכול מיני פסים אישיים לגמרי, שלא קשורים לוועדה
אני ממש הערכתי אותו, כי פשוט מדבר איתי בגובהה העניים,ושואל אותי הרבה על הרצונות שלי מהטיפול.
וגם אנו נוהגים לדבר על דברים שלא קשורים בככל לחולי , או לתרופות, אלה על מלחמת העולם השניה , וכו.....
אני יודעת שהוא לא חבר שלי או משהו , (למרות שלא תהיה לי התנגדות לכך)
אבל אחרי מה שהוא כתב עליי.......
לא נעים לי לבוא לפגישות איתו, ולדעת שהוא חושב עליי את כול הדברים שראיתי.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעליב או לא ? - תגובה
רוני פרישוף25/12/2010הי קספר,
מכתבים שנועדים לקבוע או להעלות אחוזי נכות הם תמיד מאד בוטים בסגנונם. על מנת לשכנע שהאדם אכן סובל מבעייה נפשית, ושמגיעים לו אחוזי נכות גבוהים ככל האפשר, אין מנוס מלצייר את התמונה השחורה ביותר. כל התרשמות של המטפל היא רלוונטית לועדה, נסי לסמוך עליו שהוא רשם את הדברים כדי לחזק את התמונה הנפשית שבגינה מגיעים לך כספי ביטוח לאומי. זה האינטרס של הלקוח, אם כי חשוב להכין אותו נפשית לכך (למרות שבמקרה שאת מתארת לא היית אמורה לקרוא את הכתוב).
השתדלי לא להעלב מהדברים, אלא לקוות שהם יפעלו את פעולתם ותקבלי את ההכרה של הביטוח הלאומי.
קספר, לאחרונה פניותייך לפורום התרבו, והן עוסקות בכעסים שיש לך כלפי אנשי המקצוע שמטפלים בך, או שאת מכירה. אנחנו לא נוהגים לחוות את דעתנו על עבודתם של אנשי מקצוע אחרים, בודאי לא בפורום כל כך רחב. מדובר בעקרון אתי וקולגיאלי. אני מאמינה כי את יכולה לפנות לאנשים אלו ישירות בצורה נעימה ועניינית, ולקבל מהם מענה, או בעזרת המטפל שלך. במקרה קיצון, אפשר גם להתלונן בועדות האתיקה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
קספר25/12/2010הצלחת לעודד את רוחי ,כי הבנתי שהדברים שמפריעים לי הם כרגע פעןטים.
כמו שאומרים צרות של עשירים.
אני אסמוך על האנשים שמטפלים בי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה לתת הערה בונה?
קספר25/12/2010בידיעה כמובן שאתם כותבים פה בהתנדבות , ואאני מאוד מאוד מעריכה אותכם!
אם אתם מסכימים אשמח, אם לא, גם סבבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשוב תשכחו מזה....
קספר28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)