מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נימאס לי רע לי מאד! אני כל היוםר07/12/2007
בבית אין לי חברים (כאלה שאני יכול לצאת איתם) ופשוט אני לא מוצה סיבה לצאת החוצה פעם הייתי אם חבר שכן שלי מיסתובב קצת והיה מאד כיף אבל היום אני לא רואה אותו כימעט הוא עבר בית ספר ואני נורא רוצה לחזור שוב ליהיות חבר שלו למה זה צריך ליקרות! כבר הרבה זמן שאני מרגיש שאין טעם לחיים שלי למה אני לא מצליח לימצוא חבר לצאת איתו למה,בכיתה שלי רוב הילדים גרים רחוק ונורא קשה יהיה לצאת איתם שלא נדבר על באופן קבוע אני מנסה ליצור קשר אם שכן שלי אבל לא יצא במשך הרבה זמן והשנה הוא נשר מבית הספר אני לא מצליח להיפגש איתו אני לא יודע איך לא נעים לי לבוא אליו הביתה כזה הרבה זמן לא דיברתי איתו אני צריך משהו אחר אבל לא יודע מה למה ביכלל ניפרדנו מההתחלה ומחבר אחר שלי ואח שלו היינו חברים טובים יצאנו ביחד הרבה ואם הזמן הם מצאו חברים אחרים (שאיתם הם לא בקשר עוד ועברו הלאה) ניסיתי לימצוא אחרים שאני יוכל להיסתובב איתם ולא מצאתי או שאני לא מיסתדר איתם או שהם גרים מאד רחוק,
אני מרגיש שהחיים שלי נותים לרעתי אני מרגיש כאילו החיים שלי הם נהר סוהר שאני לא יכול להיתקדם בוא כל פעם שאני קצת נח ולא מיתקדם אני עף אחורה שום דבר לא יצא לי לטובה אני חסום החיים שלי פשוט נועדו ליהיות רעים אני מנסה לשפר את המצב והופ זה נהרס כל פעם משפר ושוב חוזר למצב הרע כל פעם החיים שלי פשוט נותים לזה נימאס לי להילחם כבר מי בגילי לעזאזל (14 אבל לא קשור) צריך להילחם כל כך כדי שיהיה לו טוב? מנסה לירכוש חברים משהו מפריע והורס כל פעם נימאס מרים ידיים כבר מהחיים האלה אין לי כוח ליחיות נישבר לי אני סובל מכל רגע בחיים שלי החיים שלי חסרי ערך אין לי ערך בא לי יום אחד ללכת לישון ולא לקום יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תקח את זה כל כך קשה
מלי07/12/2007אני בטוחה שתצליח לרכוש חברים אם רק תרצה לשם כך אתה צריך להיפתח לסביבה לאנשים בבית הספר ובשכונה שלך למצוא מישהו שתרצה להיתידד איתו וליזום איזשהי פעילות כמו הליכה לסרט או משחק כדור סל או כל דבר אחר שאתה נהגתה לעשות עם חבריך הקודמים , אל תוותר ,בהתחלה זה קשה אבל בסוף מצליחים. אתה פשוט צריך להאמין בעצמך!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמץ גישה חיובית לחיים...
רונן דוד08/12/2007
אתה חייב לשנות את התפישה בראש ולהתחיל להתייחס באופן חיובי לחייך,
תרגל את עצמך, שמע שיר טוב ברדיו, תתחיל לרקוד כך סתם בלי סיבה וכו'....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)