זקוקה לעזרה, נמצאת בתהום!יש לי הכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה, נמצאת בתהום!יש לי הכל
    פילה
    26/04/2007

יש לי הכל, בעל טוב, ילדים מדהימים-יש משהו בתוכי שלא מוכן לראות את "חצי הכוס המלאה", אני רוצה לישון ולא להתעורר, אני לא יכולה להכיל את עצמי ולכן אני לא פנויה לילדים, דבר שמאוד קשה לי איתו, מפני שאני אימא בנשמתי (מניקה ונוגעת) היום אני לא מסוגלת להתקרב אליהם ילד בן 4, ילדה בת תשע, אני מרגישה שאני בעצמי מחרבת את כל הבית וגורמת לילדיי עוול גדול "מאין יבוא עיזרי" אנני יודעת למי כבר לפנות ומה לעשות!!!אני רוצה לזרום בפשטות של החיים,כל הצורך הקיומי קשה לי, דברים קטנים...בשנה האחרונה חלה הדרדרות בחודש האחרון בעצת הפסיכיאטר הפסקתי בהדרגה עם התרופות-ציפרלקס+מירו, הפסקה של יום אחד והתחלתי לקחת גילקס-ביום ראשון-יום הפסקה, יום שני 1 כדור בלילה חוזר גם בשלישי ורביעי, ביום חמישי הוא ממליץ לי לעלות לשני כדורים של הגילקס ולאחר שלושה ימים שלושה כדורים ולהמשיך ככה עם שלושה כדורים. עכשיו אינני חושבת בבהירות אני בחרדה ומאוד מבוהלת, אני צריכה להמשיך לתפקד בעבודה ובבית, אתמול מצאת י את עצמי בוכה עם הילדים (אומנם לא סוף העולם) אבל יש להם כרגע אימא מדוכאת, מבולבלת, שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה, שלא יכולה לגעת כי אין לה סבלנות. אני כל-כך מתגעגעת אליהם, לגעת בהם, להרגיש אותם, לתת להם ביטוי, לדבר איתם ואני מרגישה שאני מאבדת אותם, אני רוצה לברוח מהם-תיסכול כל-כך אדיר מיימדים. אני סוחבת את החרדות כבר מגיל עשרה אבל בשנה האחרונה הכל החריף. וכל פעם לשנות כדור , להסתגל, זה תהליך וזמן-בא לי לעשות הפסקה גדולה מהכל, להנתק ולחזור יותר חזקה. אנא, במטוטא, משהו יכול לעזור לי, יש רעיון? אני חייבת להרים את הראש
    תודה
    פילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא מילים

הילה הראל
    26/04/2007

את יודעת, יש תקופות קשות בחיים ונורא חשוב לדעת לקבל עזרה, אפילו לדרוש עזרה.
    נראה לי שקצת קשה לך לדרוש את העזרה שאת צריכה ואת מפנה אצבע מאשימה כלפי עצמך. דבר ראשון: את לא אשמה. את לא בחרת במצב הזה. הוא "נפל" עלייך. אם היית יכולה לבחור, היית בוחרת להמשיך להעניק לילדייך ולמשפחתך. לכן אין לך מה להתבייש מלבקש את העזרה שאת צריכה כרגע. את אפילו חייבת לעשות את זה, למען הילדים.
    תחזרי לרופא הפסיכיאטר. אני לא יודעת אם את הולכת אליו לבד, אבל כדאי אולי שיהיה איתך מישהו שיכול לעזור לך לתאר את המצב. אני מניחה שהרופא עובד במסגרת מרפאה לבריאות נפש?
    אם כן, את חייבת לדבר אתו ולבקש עזרה מאדם נוסף: פסיכולוג/ית, עובד/ת סוציאלי/ת במרפאה. מישהו שיוכל לחשוב איתך מה הדבר הנכון ביותר עבורך כרגע. לראות איך את מתארגנת עם הבית והילדים, ממי אפשר לקבל עזרה וכו'...
    אפשר לחשוב על המון דרכים להפוך את המצב לסביר יותר, עד שימצאו את הטיפול שיעזור לך ובלי שתרגישי כל-כך הרבה אשמה.
    תארי לעצמך שהבעיה הייתה גופנית: אם אמא שוברת רגל, עוברת ניתוח וכו', מתגייסים ועוזרים, לפעמים זו המשפחה, לפעמים אפשר לקבל סומכת מלשכת רווחה, יש כל מיני פתרונות.
    זה בדיוק אותו הדבר במקרה שלך.
    אז למי את פונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!קבעתי פגישה עם פרופ' גרינהאוס

פילה
    27/04/2007

ביום ד', בשבוע הבא! כבר ניסיתי כל-כך ברבה דברים, שיחות עם פסיכולוגים כאלו ואחרי.כבר שנים שאני נמצאת אצל העו"ס עודד אביגדורי שהוא מדהים, מוכן ורוצה לעזור מכל ליבו (האיר אותי בהמון מובנים-אין לי מילים לתאר את חוכמת-החיים שלו ואת דרך ראיית הדברים, ממקום כל-כך נקי ואמיתי). העניין הוא שהבעיה לא נראית לעין, את יודעת אם זו היתה בעיה עם לב וכו..אז יודעים מה הבעיה או לפחות מנסים בדרכים הקונבנציונליות.במקרה שלי, אני וכל הסובבים אותי, בעיקר אני לא מבינה ולא יכולה לתפוס את שורש הבעיה, מה שמאוד מתסכל, אתה בעצם מרגיש שיש בגוף משהו המסרב לעשות שינוי וזה דבר שיכול לתסכל/לשגע...התחיל בגיל העשרה ובשנה האחרונה הדרדר למצב קשה ביותר.
    אני מודה לך מאוד על התייחסותך! בקשתי מד"ר גרינשפן הפסיכיאטר שיכתוב חוות-דעת וכמו כן מעודד|(הנ"ל) בכדי לא לבזבז המון זמן על ה"סיפור" שלי. כולי תקווה שתהיה איזו פריצת-דרך, או קצה קוצו של אור-אני מפחדת מהזמן-כמה זמן זה יקח-כבר אין לי אויר-כל הנסיונות של טיפולים שונים, תרופות וכו...אני חייבת להעזר בסבלנות כי אין ברירה הזמן נע כל הזמ, וכמה שפחות לחשוב על זה, אלא להתרכז בכאן ועכשיו, זו עבודה מתמדת על הראש (מיינד) שכבר מאוד עייף, אבל אין לי ברירה אני חבה זאת לי ולמשפחתי-חזקי ואימצי! זה בשבילי-ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת, המערכת "נפלה"...

הילה הראל
    29/04/2007

ולא יכולתי לענות לך.
    ככה זה בחיים, נכון? לא הכל הולך כמו שמתכננים ורוצים.
    מה שלומך?
    איך הסתדרת באותו יום בסופו של דבר? הצלחת להכין משהו לאכול למרות כל העיכובים?
    אני מקווה שכן וגם אם לא הצלחת - זה לא נורא. החשוב ביותר זה שתשמרי אנרגיות כדי להיות עם הילדים ולהינות איתם. אפשר לעשות פשרות בכל מה שקשור לאחזקה ולתחזוקה של משק הבית. לא הכל חייב להיות טיפ-טופ. אפשר לא לבשל אם מרגישים לא טוב ועל אחת כמה וכמה אם יש סתימה בכיור...
    אני מבינה שתפגשי עם הפסיכיאטר לחוות דעת נוספת רק ביום ד' הבא, אם זכרוני אינו מטעה אותי.
    נראה לך שתוכלי להסתדר עד אז? או שאולי עדיף בכל זאת שתגשי למרפאה שלך ותראי מישהו?
    מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו