מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי ,אני צריך עזרה.חסוי10/01/2011
יותר קשה לחיות מלמות אז למה אני חי?אני לא יודע באיזה מצב אני ,תשוש פנימית ואני לא יכול לאסוף את עצמי ונמאס לי מהחיים ,אין לי מטרה למה אני חי ,מכולם ואני לא יודע איך להתגבר ומה לעשות כדי להתגבר,אין לי כלים ואני לא יודע כלום על עצמי ועל החיים ,אני חיי ,וגם מה שאני חיי זה חיים בלי משמעות ,מי אני ומה אני ,ומה החיים פשוט זה רק להתענג על הרגע כל כך פשוט וחסר תוכן?ואם כן למה כל כך קשה לחיות ככה ,יש יותר מדי דאגות מהחברה הרי החיים הם "סתם" אז למה כל כך קשה.
אני לא יודע איך להגדיר מה אני חושב אז אני ישתמש במילה בלבול ,יש לי רצון פנימי לצעוק אבל זה לא רק זה ,אני רוצה להסביר את מה שאני מרגיש אבל אני לא יכול להסביר זה מרגיז אני חיי בתוך כלוב שלא נותן לי לנשום ואין לי לאן לדחוף כדי לצאת ,ואני משתגע בתוך עצמי ,ואני לא יודע אולי גם קצת אובססיה כזאת עכשיו או משהו, אני לא יודע כלום .
ואני מרגיש שאני לא יודע כלום על עצמי ועל החיים ,כלום.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ,אני צריך עזרה. - תגובה
רוני פרישוף12/01/2011שלום לך חסוי,
אני רואה שאתה מושיט יד לאחרים בפורום, נותן תמיכה ועצה טובה, ומכך כבר אפשר להתרשם שיש לך נפש טובה ויפה, ולאמר שיש לך קצה חוט למשמעות בחיים.
אני שומעת את הסבל, המצוקה, הבלבול והכאב בדברייך. הלואי ויכולתי לנחם במילה טובה או עצה, אך נראה כי המצב מסובך מכך. אם פנית לפורום פסיכולוגיה, אולי יש לך שביב אמונה או תקווה שעולם הפסיכולוגיה יוכל לתת לך מענה.
אני מאד ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי על מנת לתת מילים ופשר למצוקתך, לאבחן את מצבך, ולצאת למסע לריפוי הנפש ומציאת משמעות לחיים, ואולי בדרך למצוא גם כמה הנאות ויחסים טובים.
טיפול בחינם/מוזל אפשר לקבל דרך רשויות המדינה וקופות החולים.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)