מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש שביתת פסיכולוגים ? ליפניקספר13/01/2011
כמה שנים , ביקרתי את חברתי בבית חולים פסיכיאטרי .
היתי נוהגת לבקר אותה כול שבוע , ובאחת הפעמים היא אמרה לי, שהיא רוצה לתת לי מתנה , אבל שאני אהיה חייבת להשתמש בה.
הסכמתי, והיא הושיטה לי חולצה , שעליה היה ציור של ציפור הנפש, עצובה,
ומתחתיה היה כתוב
ציפור הנפש מתה
הציור של הציפור באמצא
ושביתת פסיכולוגים!!!!
אז השאלה שלי היא , האם יש שביתה ?
זה שרוני לא ענתה לי , זה בסדר, כי אני יודעת שהיא לא חייבת לי כלום .
אבל מה עם שאר הפסיכולוגים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש שביתת פסיכולוגים ? ליפני - תגובה
שחף ביתן14/01/2011שלום לך קספר,
את מרבה לתרום ולכתוב כאן בפורום, והנוכחות שלך מורגשת מאוד ותורמת מאוד לקיומו של הפורום.
אני שומע גם את החרדה הרבה שאת מנסה להרגיע על ידי ההתכתבות בפורום, ועל ידי החוויה של ההתייחסות אלייך בפורום. את נוכחת ומורגשת בפורום ואצלנו גם כאשר איננו מגיבים לשאלות והתהיות המעניינות שאת מעלה כאן.
חשוב שתוכלי להרגיש מוכלת במקום שלך - הטיפול שלך, ושאת יכולה לקבל בו את היחס, הטיפול וההחזקה הדרושים לך. אם את מרגישה שמשהו בטיפול לא מספיק לך, ועל כן את מחפשת עוד התייחסות טיפולית במקומות אחרים, חשוב שתכניסי גם את זה לטיפול. חשוב שהטיפול יוכל להחזיק את הקושי הזה שלך ולהפוך למיכל עבורך.
אני מקווה כי לא תביני אותי לא נכון, אינני רוצה שתהיי נוכחת פחות כאן, אבל חשוב לי שתתני לטיפול את המקום שלו בתוכך. לעיתים דרך פניות רבות למקומות אחרים אפשר לרוקן את הטיפול, ולשחזר משהו שקשור בקושי להשאר במקום אחד, בתוך הגבולות שלו, ללא יצירת קשרים עוקפים אחרים.
כמו הקושי להיות בזוגיות, שלעיתים במקום להתמודד עם הקושי עצמו, אנו משככים את הקושי על ידי יצירת כל מיני מיני-קשרים אחרים.
סוף שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף שבוע נעים לך שחף
קספר14/01/2011אני מסכימה עם כול מה שכתבת .
לצערי הרב זה מצבי עכשיו, שלפעמים אני כול מרגישה רע , שלפעמים אני פונה לתחנה , ויושבת שם שעות .
ולא , אין לי שום דבר לעשות שם .
באחד מימי השבוע , ה רגשתי כול כך רע שישבתי שם עד לשעות הערב המאוד מאוחרות .
הכוונה שלי עד 19 20 בערב .
כבר כמעט כולם הלכו הביתה, וביקשו ממני להיות בחוץ, הכוונה לרחוב .
אז יצא שההיתי בפינים שעתיים ובחוץ איזה 3 שעות .
הכוונה שלי , היא לא לגרום למניפולציה, כדי כתוב פה , אלה להראות לך שאתה צודק .
באמת הטיפול שניתן לי , אינו מספיק לי !
עם כמה שזה כואב , זו האמת . כול בצדדים לא מרוצים מזה , אני שסובלת מאוד , והמקום שבו אני מטופלת לא מצליחים להכיל אותי , למרות שאני מנסה לצמצם את שהותי שם, "ולהתנהג כרומאי" כהעצתה החכמה של רוני פרישוף .
אתה צודק במיליון אחוז , שאין טעם לשאול את כולם מה לעשות , ולהתיעץ עם כולם.
זה כמו הפתגם "תפסת מרובה לא תפסת ".
באמת שכשקשה, לפעמים יותר "נוח לברוח" , למקומות אחרים , ואהבתי את הדימויי שלך , על הזוגיות ,כי זה מאוד נכון.
באמת הרבה אנשים מוצאים מישהו רק לקיים איתו יחסיי מין , , הכוונה שלי היא שהם בוגדים בבני זוגם או בת זוגתם , כי רק רוצים את התכלס , ולא את הקשר שלפעמים
יותר קשה .
אני אשתדל להמעיט את כיתבתי פה , כי אני ממש מסכימה עם מה שאמרת .
וכשראיתי שהגבת לי , פחדתי שאולי אני ארגיש לא נעים כמו שהרגשתי כשרוני ביקשה ממני לצמצמ את הכתיבה שלי בפורום .
קראתי בהתחלה את ההודעה שלך מהר מהר ובריפרופ , ורק אחר כך התעמקתי .
אני יודעת לרוני יש כוונות טובות , והיא לא עשתה זאת מרוע או משהו כזה, ואף אולי היא חושבת כמוך , שזה מפריע לטיפול , אך בצורה סובייקטיבית שלי, זה הפריע לי.
כי בבעיות אין יותר מידי או פחות מידי , ומי כמוכם יודע את זה .
הפורום פתוח לכולם ואף אחד לא חייב לענות לשאלות שלי , וגם לא התלוננתי כש לא ענו לי , או שלא ענו לי מיד .( טוב נו רק בהתחלה )
אני מעריכה מאוד מאוד מאוד מאוד אותך, את רוני ואת יפעת!!!!!!!!!!!
יאלללה בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב , נו קשה לי . מה אני יכולה לעשו
קספר14/01/2011מה אני יכולה לעשות.
אני מסכימה עם מה שכתבת , לגבי החזרה על דפוס מסוים .
במקום להתמקד בקושי.
כמו שקשה לי עכשיו ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)