מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיון עם תחנה לבריאות הנפש- ממשלתיתעלומשם14/01/2011
באוןפן קבוע הפסיכולוגית נוהגת לקבל אורחים ואורחות אל החדר בשעת הישיבה שנועדה לי: כמובן שצנעת הפרט שלי מופרת בכך, זמני אינו מנוצל לענייני, וכמובן תשומת ליבה אינה מוקדשת לענייני. מה גם שהריכוז מופר בכל פעם. הוצהר בפני שכך הוא השירות הציבורי(!)בשירות הציבורי אין שום זכות לסודיות מקצועית או לפרטיות. האמנם? מעבר לכך: אנשים אלו מקבלים שכר עבור הזמן בו היו אמורים לעבוד ולתת שירות: בפועל זמן משולם זה מוקדש לחיי חברה פרטיים בינם לבין עצמם- כשמדובר בקהל לקוחות שלא יעז להיחשף בתלונה לרשיות. כיצד ניתן להעמיד את אנשי התחנה על מקומם הראוי? כמובן כדאי להמליץ לאנשים להדיר רגליהם מהמרפאות והתחנות הציבוריות לבריאות הנפש שזאת רמתם וזאת התנהלותם ותפיסתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום . לא כדאי להכליל. גם אני
קספר14/01/2011אני נמצאת ב בתחנה , , ויש דברים שאני מסכימה איתך לגמרי , וש דברים שלא.
למשל לא קרה לי אף פעם, שבזמן הטיפול , היה איתי מישהו בחדר , שהוא לא הפסיכולוג.
קטונתי מלתת עצות ,אבל תגידי למי שצריך שזה מפריע לך.
זה בהחלט נשמע הזוי משהו, אז תיפני ללמטפל\ ת ואם זה לא עו7זר תיפני לממונים עילו , או עליה.
זה שאנחנו מטופלים , לא אומר שאין ב בידניו לבקש או לשנות דברים שמפריעים לנו .
לי באופן אישי הפריעו כמה דברים ופניתי דרך תיבת הצעות למנהל של המקום .
לגבי הדבר השני, שמתח לב שזה גם ככה במקטם שאני נמצאת בו .
לפעמים הם הם נחים, אוכלים וזה סבבה, אבל לצערי , אני מרגישה כמוך .
לעיתים קרובות מאוד יוצא לי לראות פסיכולוג שמגיע לעבודה , מעביר כרטיס , ויושב בחדר המזכירות , ומדבר איזה שעה סתם עם אנשים , על דברים שלא קשורים לפסיכולוגיה או ללא יודעת מה .
ואיך אני יודעת ? בוודאי את תישאלי, ? אני יושבת שם שעות בחדר המתנה , ורואה מה קורה מסביבי.
וגם אתמול עמדתי לא רחוק מהמזכירות, ואיזה פסיכולוגית שאלה אותי בגסות , מה אני רוצה ? למרות שלא דיברתי עם אף אחד . היא התלוננה שזה מפריע לה שאני מסתכלת למרות שלא הייתי במקום שהיתי יכולה לראות אותה , ולא הסתכלתי עליה .רק עמדתי בשקט .
זו רישעות בעיניי כי היתה בכוונתה לומר לי ללכת הביתה .
ושוב אני נמנעת מלהכליל!!!!!
ממש לא כולם ככה , ויש גם כאלו וזה רובם שם אני מעריכה מאוד.
תנסי לפנות דרך הצינורות המקובלים, אולי זה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)