שלום, בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום, בעיה
    אלון
    17/01/2011

יש לציין שלא ידעתי לאן להפנות את השאלה, אם יש פורום יותר מתאים אשמח אם תעבירו את השאלה לשם. אני בן 25 ויש לי בעיה מוזרה. אני לא יכול להתרכז כשיש אדם בסביבה. עד כאן זה נשמע לא יותר מדי מוזר. הבעיה היא שהתופעה הי ממש קיצונית כלומר עצם המחשבה על לימוד כשיש אדם אחר בבית מעוררת בי פחד. אני מרגיש כאילו האדם שנמצא איתי בבית שולט בי ויכול כל רגע לעשות רעש ואין לי שליטה בזה.. כשאני לבד או שכל השאר ישנים למשל בצהריים אני מרוכז 100%. מה ניתן לעשות? אני לא רוצה לקחת ריטלין יש אפשרות אחרת? אני כבר לוקח פרוזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, בעיה - תגובה

יפעת קלוש יגל
    17/01/2011

שלום אלון

נשמע שהבעיה יותר רגשית. מאחר ואתה יכול להתרכז לבד, לא נראה שיש בעיה בקשב וריכוז.
    אתה לוקח פרוזק, כך שניתן להסיק שיש בעיות של חרדה ו/או דיכאון.
    כל אלו מצביעים על הכיוון הרגשי. נראה שאתה חייב לעמוד על המשמר, כי אנשים עלולים להזיק לך לשלוט בך ולהפריע לך. ריכוז בלימודים שם אותך בעמדה פגיעה מול האחר, וכנראה זה מונע ממך להתרכז.
    מעבר לבעיה זו לרוב מומלץ טיפול רגשי בנוסף לטיפול תרופתי, כדאי לך לשקול בחיוב אופציה זו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלון

אלון
    19/01/2011

תודה רבה אציין שאני כבר שנים בטיפול נפשי עזרת לי מאד כנראה שהמקור הוא נפשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו