מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודע מה לעשות יותראח מודאג19/01/2011
אחי חולה סכיזופרניה פרנואידית כבר 8 שנים. לפני כשבועיים אחי לקה בהתקף סכיזופרני ולקחנו אותו למיון, הפסיכיאטרית התורנית רשמה לו 40 כדורי קלונקס (אותם היה אמור לקחת במשך שבועיים) ושני כדורי הרגעה (אחד ללקיחה מיד ואחד ליום שאחרי). כאשר חזרנו הבייתה הוא בלע את כל הכדורים בבת אחת. לאחר מאמצים רבים (שערכו כשעתיים בערך) הוא נלקח שוב למיון באמבולנס, שטפו לו את הקיבה והפסיכיאטרית רשמה לו המלצה לאשפוז ושחררה אותו הבייתה. מאז, מצבו נשאר בעינו והוא פספס שבוע של כדורים ואת הזריקה הדו שבועית שלו. אינני גר בבית והאח גר עם אבי אשר חולה מאוד. הוא מסרב בכל תוקף ללכת למיון שוב, ואינני מצליח לאלץ אותו ע"י שכנועים ללכת. להרים אותו בכוח זו גם לא אפשרות.
מה אני יכול לעשות? אני האדם היחיד במשפחה שעוד איכשהו מצליח לתקשר איתו. בד"כ עד עכשיו הוא מודע שהמצב מידרדר ומבקש ללכת למיון ואף הולך לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
אח מודאג19/01/2011זה דחוף ממש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות יותר - תגובה
רוני פרישוף19/01/2011שלום אח מודאג,
אנא התקשר לחדר המיון ובקש לדבר עם הרופא התורן. הרופא יסתכל על התיק הרפואי ובהתאם יתן לך הנחיות כיצד לפעול. אם יש לאחיך מטפל/רופא קבוע התייעץ גם עימו. התייעצות עם גורם טיפולי המכיר את אחיך יתן את המענה הטוב ביותר.
כעקרון עומד לרשותך הפסיכיאטר המחוזי שיכול לתת זימון לבדיקה, או הוראה לבדיקה כפויה ובמידת הצורך הוראה לטיפול אמבולטורי או אשפוזי.
בהמשך מאד חשוב לבדוק האם אחיך מיצה את כל זכויות סל השיקום המגיעות לו, לרבות דיור מוגן, עבודה מוגנת, חונכות, מסגרת חברתית, מפגשים עם עובד/ת סוציאל/ית, טיפול פסיכולוגי וליווי רפואי שוטף בקהילה. ישנן גם קבוצות תמיכה והדרכה לבני המשפחה (למשל ב"אנוש").
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אח מודאג19/01/2011תודה לך, עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

