מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!קספר19/01/2011
די נמאס לי !!! קצו כול הקצים .
די !!!!!!!!!!!!!!!
אני יודעת שאינכם יכולים לעזור לי דרך המחשב .
כול הקיצים שלי הגיעו עד למעלה .
אני מיואשת , רע לי , היגיעו מים עד קץ .
אני כבר לא יכולה להכיל את הרגשות . די די די די די די די די די די די די די די די די
הטיפול שאני מקבל אינו מספיק . ואני חווה עכשיו שתי פרדות קשות מאנשים .
למה למה למה למה
תאמינו לי שאין לי יותר דמעות , רק שחור משחור וריקנות .
אתם יודעים את השם שלי ,
אני יודעת שאינכם יכולים לעזור לי אך צער רבים חצי נחמה, עם כוונה משלי שאומרת שזה שאני כותבת , טיפ טיפנ עוזר לי
בבקשה אל תדחו אוותי , את זה אני מקבלת בתחנה , ובחיים מספיק .
לא רציתי לבוא לפה , לא רוצה להיות בחיים האלו .
אני מודה לתחנה שעזורים לי , עם כול דברים הנכללים , לטוב כמובן !!! וגם לרע.
הכוונה לדברים הפחות נעימים, ויש כמובן גם כאלו
איני מצפה שתגיבו לי אם לא מתחשק בגלל שאני מיואשת .
עצם הכתיבה עוזרת לי, טיפ טיפ טיפה .
תודה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הסבל הנפשי מתורגם
קספר20/01/2011למה הסבל הנפשי , (לפחות אצלי) מתורגם בכאב ?
אני ממש יכולה להרגיש כאב .
כאילו ציפור הנפש כואבת ומדממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בבקשה!!!!!!!! - תגובה
רוני פרישוף20/01/2011קספר יקרה,
כואב לראות את כאבך, ואת חוויית האובדן והנטישה המלוות אותך כל הזמן.
כפי שאני אומרת לכל הגולשים, הפורום לצערי לא בנוי לליווי מתמשך, ולכן נסיון להעזר בו ככזה מוביל בהכרח לחוויה של פגיעה, דחייה ונטישה. ישנם פורומים רבים ברשת שיש בהם נוכחות חמה ותומכת של גולשים לאורך כל היממה, כל השבוע. בפורומים כאלה אפשר לקבל תמיכה רצופה, וגם ליצור קשרים וירטואליים חמים, שיכולים לקבל תרגום ליחסים במציאות.
את הפורום שלנו, מפאת משאבינו המוגבלים, אנחנו מייעדים למתן מענה והכוונה ראשוניים, ובמידת הצורך המלצה להמשך טיפול.
דמותך הוירטואלית, אך הכה אנושית, חיה, נושמת וכואבת, חקוקה היטב בליבי ובלב של שותפיי. אין בחוסר מענה כוונה לדחות אותך או את כאבך, אלא רק להבהיר את גבולות ואפשרויות המקום.
אני מאחלת לך למצוא את מקומך, ולהרגיע את הפצע המדמם, ורק טוב!
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני , תודה . יש המשך
קספר20/01/2011אני מבינה את כוונתך, ובהחלט אקבל אותה .
שמחתי שכתבת ושפירט שאין ,ביכולתכם לענות לאורך זמן . וגם באמת, ולא בציניות!!!!! אני לי טוב ש הבעת גם אמפתיה , אמיתית וכנה.
ולא כמו שנכתב לי , בבקשה , תמעיטי בכתיבה כאן , שאולי בגלל האופיי שלי , ושאר הירקות מהעבר , שהפסיכולוגים אוהבים להעלות , פירשתי את זה בצורה לא נכונה .
בכול מקרה תודה , להתראות , וגם עו שאלה קטנה.
א ני מעריכה מאוד מאוד את דעתכם, אחרת גם לא היחתי פותחת את ליבי אליכם ,.
אז רק שאלה , אם אוכל פעם ב......
כן לשאול שאלות , שלא חזרו על עצמן , ולא קשורות למרצה.?
ככה, רק במקרה חרום .
קשה לי עם פרדות והפסיכיאטר שלי גם עוזב בקרוב .
אקיצור סלט .......
פעם בשבועיים שלושה?
יאללה להתראות ,
נתראה בברנזה , או שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות בכתיבה , חשוב שתביני או
קספר20/01/2011שמחתי שכתבת ושפירט שאין ,ביכולתכם לענות לאורך זמן . וגם באמת, ולא בציניות!!!!! עשית לי טוב ש הבעת גם אמפתיה , אמיתית וכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)