מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושיםששש20/01/2011
כמו ציפור ששוב ושוב ניכנסת עם הראש בחלון
אני תקוע מאיפה לאתחיל
חרדתי עם אישיות שלא היתפתחה כמו שצריך קושי גדול להיסתגל
פער ענק בין מה שאני חושב שאני צריך להיות למה שאני היום
שריטה אחרי שאבא שלי ניפטר
ועוד אחת אחרי שחברה שלי הלכה ממני :) נו את זה אני מבין
אני הייתי הולך ממני אם הייתי יכול קיצר באסה בריבוע
ומכאן מהמקום הניפלא הזה אני צריך לצמוח מנשה ואפילו יש ימים
שזה מצליח אבל בגדול זה ריקוד מתסקל צעד קדימה צעד לאחור
דילוג ריחוף ואני דיי מתוסקל כי זה כבר שנים ככה וזה מדכא מאוד
מה עושים ????????????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים - תגובה
שחף ביתן21/01/2011ששש היקר,
הכאב והתסכול שלך מורגשים מאוד, אפשר לשמוע את ההיזקקות שלך לסביבה תומכת ומיטיבה. אתה מתאר הרבה אובדנים ותחושות של ריק וחוסר.
זהאכן קשה ומפרך לצאת ממקומות כאלו אשר שוזרים יחד את הסביבה שבה גדלנו, את ההיסטוריה האישית, את האישיות ואת האופן שבו אנו חווים את העולם. התחושה שאתה מתאר של צעד קדימה ואחורה היא מובנת וטבעית.
אין לכך פתרונות קלים, פרט לניסיון המתמשך להתמודד עם תחושות החסר והריק, עם הביקורת העצמית שאתה מתאר, כך שהן יהיו נסבלות ואפשר יהיה לשאת אותן, על מנת לחוות גם את הצדדים המיטיבים של העולם. כשהאין משתק, התחושה היא של דיכאון וייאוש. כשהאין נסבל, אפשר להנות גם מהיש.
אך מדובר בתהליך ארוך, שעובר דרך תחנות חיינו השונות, ודרך ההתמודדות עם המקומות הראשוניים שבהם התעצבו התחושות הקשות כלפי עצמך וכלפי העולם.
אתה מתאר שכבר שנים אתה לא מצליח להיות במקום שבו אתה רוצה להיות, וחש חרדות ודיכאון. מכיוון שאתה מתאר מצב מתמשך אני ממליץ על פנייה לטיפול נפשי מקצועי על מנת לקבל ליווי צמוד יותר בתהליך ההתמודדות עם הקשיים שכתבת עליהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)