דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אביב
    25/01/2011

שלום אני היום הייתי בבית ספר והמורה אחת נכנסה לכיתה ואני חיפשתי כסא כי לא היה לי , והיא צעקה עליי שאני עומד ודיברה אליי לא יפה ופגעה בי ואז אמרתי לה שלא תדבר אליי ככה כי לא כדי לה ואז אמרתי לה שאני רק לוקח כסא והיא אמרה מעניין לה את הסבתא,כעבור 2 דקות שעוד היא נמצאת בכיתה מתקשרים איילה ומבשרים לה שסבתא שלה נפטרה

מה זה אומר אני לא יודע מה לעשות

תענו מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - תגובה

רוני פרישוף
    25/01/2011

שלום אביב,

אתה נשמע מבוהל ונרעש מהקטע שהיה לך בכיתה. לדעתי, לא מדובר ביותר מצירוף מקרים מצמרר ומצער.

בכל רגע נתון יש סביבנו לפחות חמש התרחשויות מקבילות, שאנחנו בקושי שמים לב אליהן. לפעמים שתיים מההתרחשויות מצטלבות, ואז הקשר מושך את תשומת ליבנו. למשל מישהו קורא בשמך ובאותו רגע קריין ברדיו גם אומר את שמך. פעמיים שלוש בחיים יש צירופי מקרים ממש חזקים שנחרטים בזכרון ומקבלים משמעות מיוחדת, כמו סימן משמיים. למרבה הצער, או השמחה, אלו רק ארועים סטטיסטיים ואין בהם כל ייחוד.

בני אדם נוטים לייחס משמעויות נסתרות ומכוונות לצירופי מקרים כאלו, למשל סיבה-תוצאה. ככה מתפתחות דתות, אמונות תפלות, תחושות שיש לאדם כוחות מיוחדים או יכולת נבואית וכיוב'.

אני מציעה לך להתייחס אל הארוע כקטע פיקנטי, ובעיקר להשתתף בצערה של המורה על מות סבתה. למרות שהיא התפרצה עלייך, היא תדע להעריך את ההשתתפות שלך.

ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו