מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצוב ליקיפית12/12/2007
היה לי הפסקת היריון ליפני חודש העובר מת בחודש רביעי קשה לי מאוד הוא חסר לי ברמות שלא הייתי מאמינה אני מיטבעי רגישה. אבל פה זה גדל לי בגוף וחשוב לציין שזה היריון ראשון שלי .אני מתגעגעת ליהיות בהיריון ולחוש את תחושת האושר הזה שההיריון גרם לי כמו חלום שהתגשם חזרתי לעבוד ליפני שבועיים אבל זה לא עוזב אותי לחברות בעבודה אני לא מראה את זה אבל זה חונק אותי .אני מרגישה כאילו בא לי לדבר על זה ליפעמים אפילו בעבודה. כי אולי אני חצי מאמינה שזה קרה וחצי לא קולטת .זה תחושה של כאב עז שאפילו כבר לא בא לי להעלות את זה בבית כדי לא להכאיב לסביבת. יאני די עובדת עצות מנסה ליהיות אופטימית מה שלא הייתי בהתחלה התחלתי ליקרוא ספר על כוחו של התת מודע . אני לא רוצה להרגיש ככה זה כאב תמידי גם כשאני צוחקת זה לא אמיתי . אני חושבת שעד שלא היה לי תינוק אני לא היה רגועה כי עכשיו אני צריכה לעשות סידרת בדיקות ככה שגם מבחינה רפואית אני לא יודעת מה קורא איתי .כי לא היתה הפלה וגם הרופא אמר שזה לא שכיח בחודש כזה. בתיקווה לטוב וסליחה על המגילה תודה רבה מראש קיפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדברי על זה אם מישהו אולי אם
ר13/12/2007בן זוגך למשל אל תישמרי את הכאב שלך בבטן זה לא יעזוב אותך אם תישמרי את זה בבטן כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אובדן
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית13/12/2007קיפית היקרה
קודם כל, התגובה שלך טבעית למה שקרה...
ציפית להריון הראשון שלך ונשמע שנהנת להיות בהריון וכנראה יותר מכך, נהנית שצפוי תינוק, שאת מגדלת עובר בגופך, נקשרת למצב הזה.
זה באמת אובדן וזה קשה (מכירה זאת אישית). סוג של אבל מסוים.
תתפלאי לדעת כמה נשים חולקות חויה זו ולא משתפות, כי זה מוקדם ואף אחד לא יודע זאת עליהן. אני מציעה לך לחלוק עם מי שקרוב לך. לא לשמור בבטן, לקבל תמיכה, עידוד.
אם צריך, תעברי בדיקות, כדי שתדעי אם הכל תקין או שיש בעיה
זה שהצלחת להכנס להריון, כבר מגדיל את הסיכויים שזה יקרה שוב, ואם יש בעיה, יש לרפואה פתרונות רבים
העצב טבעי כי משהו הלך לאיבוד, אך תזכרי שהסיכוי שיהיה משהו במקום האובדן הזה, הוא רב. שתפי בעצב, התחזקי, והמשיכי להתמודד בדרכך לתינוק משלך
בהצלחה גדולה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאספי כוחות בזמן שלך...
רונן דוד13/12/2007
האובדן קשה ולא פשוט,
עם זאת עלייך להמשיך לנסות ולא להתייאש.
אני גם ממליץ לך לדבר עם מישהו אולי אפילו לשקול טיפול מסוג "קצר מועד"
על מנת להתמודד יותר בקלות עד כמה שאפשר...
אני מחזיק לך אצבעות שבפעם הבאה יצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)