צריכה עצה -דחוף ביותר!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה -דחוף ביותר!!!
    שני
    31/01/2011

היי!!
    אני בת 24 וסובלת מהפרעת דימוי גוף וכתוצאה מכך גם מחרדה חברתית.
    העניין הוא כזה: חברה הכי טובה שלי מתחתנת בעוד שבועיים ואין דבר כזה מבחינתה שאני לא ארקוד ואני ממש לא רוצה לאכזב אותה אבל לצערי אני יודעת שאני פשוט לא אהיה מסוגלת לקום מהכיסא ולרקוד כי אני אחשוב שאני אראה מגוחכת ושכולם יראו שאני חסרת ביטחון.לכל המתח הזה נוספת גם העובדה שהאקס שלי יהיה שם והמחשבה שהוא יהיה נוכח ושנשב באותו השולחן גורמת לי להיות יותר מתוחה ועצורה. מה עושים במצב כזה? אני מטופלת אצל פסיכולוגית אבל אנחנו בתחילת הטיפול כך שעדיין אין שינוי של ממש. זה מצב ממש הזוי שבו אני, החברה הכי טובה של הכלה חושבת על החתונה שלה יותר ממה שהיא חושבת.אשמח לעצות כי אני ממש לא יודעת מה לעשות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה -דחוף ביותר!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה -דחוף ביותר!!! - תגובה

רוני פרישוף
    01/02/2011

שני יקרה,

אחד הכלים החשובים ביותר בהשתלבות חברתית הוא היכולת להישאר נאמנים לעצמנו, ולשרטט איזור נוחות, בעזרת גבולות ברורים ויכולת לאמר "לא". אנשים רבים לא מרגישים נוח לרקוד, מכל מיני סיבות, השמורות עימם. אם לא מתאים לך לפזז על הרחבה, פתחי את זה מראש עם חברתך הטובה, ואני בטוחה שהיא תבין ותקבל. כמובן שתבהירי לה שאין זה אומר שאת לא שמחה בשמחתה, להיפך, את רוצה לשמוח ולהשתתף בשמחה בדרכך, במקום להיות מוטרדת ולחוצה.

שני אני שמחה שיכולת להעזר בפורום, אך אני חוששת שהמשך התייעצות כאן תחבל בקשר הטיפולי הראשוני הנרקם כעת בינך לבין המטפלת שלך. אם את חשה שאת לא מקבלת מספיק מענה והכוונה בטיפול, חשוב שתביאי את ההרגשה הזו לטיפול ותעבדו עליה. הטיפול אמור להיות הכתובת והמענה, וככל שתדברי בו יותר בפתיחות וגילוי לב, כך הוא יתחזק כמסגרת תומכת ומכוונת עבורך.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו