בבקשה נא לעזור לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה נא לעזור לי
    שלי
    01/02/2011

שלום לכולם,
    אני מראש מתנצלת על האורך של ההודעה.אני בת 35 עם 3 ילדים מעדה מאוד שמרנית.
    אני נשואה כבר 15 שנה ורוב חיי הנשואין שלי היו לא טובים.
    לפני שנים החלטתי להתגרש וכל הזמן ההורים המשפחה אמרו תנסי ותנסי ותתאפקי ואני הקשבתי כי לא רציתי לפגוע בהם.
    לפני 3 שנים אחותי שכולנו חשבנו שהיא בסדר קמה והתגרשה בגלל שהכירה גבר עשיר מבלי לשאול אף אחד ומבלי להתחשב באף אחד וכולם עמדו לרשותה ותמכו בה כולל אני.
    אני כדי לצאת מהמצב הרע שהייתי שרויה בו , החלטתי בגיל 32 שאני לוקחת את עצמי ומשפרת את חיי למרות הקשיים שיש לי בבית והחלטתי לצאת ללימודים ולעשות תואר ראשון.
    עכשיו אני בשנה האחרונה שלי , ובתמיכה מההורים שלי החלטתי לתחיל תהליך הגירושין שלי.ואז אחותי, שהיא בעצמה גרושה , החליטה שלא זה לא יקרה.מהסיבות שהיא טוענת :א.בגלל שהיא טעתה והיא מתחרטת .ב.כי לדבריה ההורים לא יכולים לעזור .ג. בגלל "הכבוד" לההורים שאני אשאר במקומי.לא אלאה אותכם פה איזה דברים היא עשתה והמילה כבוד ממש לא בלקסיקון שלה אבל היא נעמדה על רגליה האחוריות והיא במקום לדבר איתי (ואני חייבת לציין שתמיד היינו קרובות ויכלנו לדבר על הכל ) הלכה והיא דיברה עם ההורים , ובין היתר סיפרה להם שיש לי רומן עם בחור צעיר ממני ושבגללו אני עומדת להתגרש (ואצלנו זה אוי ואבוי .....)וההורים שלי באמת מאמינים לזה למרות שזה שקר ואני ממש לא מתגרשת בשביל אף אחד ! קיצר הם ניתקו איתי כל קשר עכשיו , לא מדברים איתי , וכולם השאירו אתי לבד , ואני הייתי תלוייה בהורים שלי מבחינה כלכלית , היו עוזרים לי בתחבורה ובשמירה על הילדים. והיום בשנה האחרונה שלי ללימודים , אני נשארתי לבד במערכה של גירושין מגבר רשע , אני על הפנים מבחינה כלכלית , אין לי איך להתנייד ואיך להגיע לעבודה , אני מאחרת וכבר התחילו להעיר לי על כך , אין לי מי שישמור לי על הבנות .ואני בסה"כ מנסה לסיים את לימודיי בכבוד ולפרנס את הבנות שלי שיהיה להן מה לאכול . אני ממש לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות , שבורה לגמרי , על סף הקצה מה שנקרא... אל תפנו אותי לייעוץ בכסף כי ממש אין לי כסף , ואני ממש לבד.
    בבקשה תעזרו לי . אני חייבת להישאר בחיים בשביל הבנות שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה נא לעזור לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת תשובה

שלי
    02/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה נא לעזור לי - תגובה

יפעת קלוש יגל
    02/02/2011

שלום שלי

את עוברת תקופה מאוד קשה ואת זקוקה לתמיכה, נשללה ממך שלא בצדק התמיכה המשפחתית שאת כל כך רגילה לה וזקוקה לה, ואין ספק שאת כבר בקצה יכולת הספיגה. יחד עם זאת את מסיימת תואר ראשון וזה בהחלט מעיד על כוחות נפש גדולים שייש לך.
    לא כל כך ברורה לי הדינמיקה במשפחה ומדוע אחותך שקרה וסכסכה בינך לבין הורייך, אם יש דמות שיכולה לתווך בינך לבין הורייך, כדאי להשתמש באופציה זו.
    את יכולה לפנות לרווחה ולראות איזו עזרה את יכולה לקבל שם. בכלל כל תמיכה בעת קשה זו ומכל סוג חשובה מאוד.
    לטווח הארוך, שחרור מהתלות בהורייך נראית לי משימה התפתחותית חשובה.
    טיפולים בחינם יש במרכזים לבריאות הנפש.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חזקה ותעברי את זה

ראובן
    05/02/2011

מקריאת הבקשה שלך לעזרה נראה שאת נמצאת בתהליך של שינוי וקידום אישי בתנאים סביבתיים ממש קשים , ולא רק זה כאלו שמנסים בכל הכח להניע אותך מלעשות את השינוי הנ"ל . עד עכשיו עשית כברת דרך רצינית , ואת עומדת לפני הסוף שבבואו גם תהני מפירות השקעתך , ותקבלי תמורה על הוויתורים העצומים שעשית כולל "פרידה " מהסביבה המשפחתית השמרנית . גייסי כוחות אחרונים ואל תעזבי , האחזי בזה חזק , זה ישתלם לך . פני לרופא הפרטי שלך ושאלי על עזרה נפשית בחינם , יש דבר כזה כפי שהכותבת הקודמת ציינה , מאוד חשוב שתעשי תהליך זה בתמיכה נפשית מקצועית . מחזיק לך אצבעות , ומוזמנת לבקש עוד תמיכה בהמשך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו