מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה,בבקשה תיכנסואלמוני01/02/2011
שלום אני בן 14 ואני חושש שאני סובל ממחלה פסיכולוגית...
אני נורא קשור למשפחתי ואין דבר יותר יקר מהם בשבילי
ונגיד אני משחק כדורסל אז לפני שאני קולע אני אומר לעצמי שעם אני לא קולע יקרה להם משהו (חס וחלילה חס ושלום) וזה לא עוזב אותי!!!
אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד שאני סובל ממחלה פסיכולוגית!
זה לגיטימי לגילי? זה דבר מוכר? מה זה?
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה,בבקשה תיכנסו - תגובה
שחף ביתן02/02/2011שלום לך,
נדמה שאתה מוטרד ממחשבות טורדניות החודרות למחשבתך באובסיסביות. לא נדיר לסבול ממחשבות מסוג זה, ובמיוחד בתקופת גיל ההתבגרות שבו מתרחשים שינויים גדולים המשפיעים גם על היחסים בתוך המשפחה. המיניות הופכת לחלק בגיל הזה, וזה מכניס לחיים צבע שהוא אחר מהצבע המשפחתי של הילדות, ועלול לעורר חרדה. החרדה יכולה לבוא לידי ביטוי במחשבות מן הסוג שאתה מתאר.
המחשבות האלו יכולות להטריד מאוד, וליצור אי נעימות גדולה. עם זאת, אין בהן כשלעצמן סכנה כלשהי לך או לקרוביך.
עם הלחץ הנפשי אינו עובר תוך זמן סביר כדאי לפנות לטיפול נפשי שיוכל לסייע לך לנתמודד עם המחשבות האלו. ניתן לטפל בבעיה זו באופן ממוקד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה,אני לא חושב שהבנתה...
אלמוני02/02/2011קודם כל תודה שעניתה לי...,בוא נחזור לעניין
התלוננתי שיש לי כל הזמן חרדות בנוגע למשפחה...אבל הם מטרידות כל שניה ושניה וזה משפיע על היום יום שלי... כלומר כמו שנתתי דוגמה שאני משחק כדורסל (עם אני לא קולע אז יקרה משהו) אבל זה לא רק בכדורסל, זה בכל דבר ודבר! אפילו שאני קושר שרוכים
לפעמים גם בנוגע לאוכל ושתיה (למשל עם אני שותה יקרה משהו) ואני ממש אומלל ואני לא רוצה לספר על כך להורי שלא יחשבו שאני משוגע! ואני חייב לדבר עם מישהו!
מה אני צריך לעשות?!
אני לא רוצה חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו לעשות עין הרע ):
בבקשה תעזור לי!!!
לעזאזל אני רק בן 14 למה אני צריך את זה?!
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)