מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגשה רעה בעבודה - איך מתמודדים?נטע10/02/2011
שלום,
המצב שלי הוא כזה: אני עובדת כבר כמעט 4 שנים בעבודה מסוימת, עדיין עם אותו שכר שבו התחלתי. לאחרונה ניסיתי לבקש העלאת שכר אך אמרו לי שלא ניתן להעלות את השכר כי השכר שאני מקבלת כרגע הוא המקסימלי לתפקיד שלי (קלדנית). לעומת זאת, לפני יומיים-שלושה, קראו לי לשיחה בעבודה ואמרו לי שמרחיבים לי את התפקיד, כלומר מוסיפים לי עוד עבודה, אבל על העלאת שכר לא דיברו איתי. במילים אחרות רוצים שאני אעבוד יותר קשה ללא תמורה הולמת.
כמובן שזה גורם לי להרגיש ממש רע ורצון לעזוב את העבודה אבל יחד עם זאת יש לי גם פחד לעשות את זה, כי אני לא יודעת איך יהיה בחוץ, גם אם אמצא עבודה חדשה, מקום חדש אין לו את הבטחון שיש במקום שבו כבר יש לי וותק מסוים.
אני בהחלט מתכוונת לדבר על כך עם הבוס (צריכה להיפגש איתו ביום ראשון לשם כך) אבל עד אז איך מתמודדים?
אני באה לעבודה בלי חשק, לא מסוגלת כמעט לתפקד, בוכה הרבה במהלך יום העבודה (לא רואים את זה כי אני יושבת לבד במשרד שלי) ואפילו אם אני רוצה אני לא מסוגלת לתפקד, כשההרגשה היא של ניצול וחוסר הערכה.
איך בכל זאת מתפקדים במצב כזה?
כתבתי את זה כאן כי תמיכה נפשית זה מה שאני הכי צריכה עכשיו, אשמח לתגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה רעה בעבודה - איך מתמודדים? - תגובה
שחף ביתן10/02/2011שלום לך,
צר לי שאת מרגישה לא מוערכת ומנוצלת. זו אכן תחושה קשה, וברור כי היא יוצרת אצלך מצב נפשי קשה במיוחד. נדמה כי את חשה חוסר אונים ואולי לא מאמינה כי משהו ישתנה בשיחה עם הבוס שלך. לכן את מרגישה במלכוד - או להמשיך בעבודה שאת חשה בה בטחון אך לא מוערכת ולא מתוגמלת כראוי, או לחפש עבודה אחרת שבה השכר יהיה גבוה יותר אך לא יהיה לך בטחון במקום עבודה חדש.
נשמע כי על אף היכולות שלך, המתבטאות באופן הכתיבה שלך, בחשיבה שלך ובניתוח המצב, את חשה חלשה מכדי לעמוד על שלך או מכדי לעשות שינוי ולהתמודד איתו. נראה כי אינך חשה שיש לך מקורות תמיכה מהם את שואבת כוחות, ואת נשארת לבד ומרגישה כי הדברים הם מעבר לכוחותייך.
אם את חשה שאת זקוקה לחזק את עצמך ולבחון את הכוחות שלך ואת מקורות התמיכה שלך, את יכולה לפנות לטיפול מקצועי שבו תוכלי להבין את תחושת החוסר וההעדר, ובנוסף לקבל תמיכה וחיזוק שאת זקוקה להם.
ניתן לפנות הן לטיפול באופן פרטני, והן לטיפול מסובסד במרפאה ציבורית באזור מגורייך. אפשרות נוספת היא לפנות דרך קופת חולים לקבלת טיפול מוזל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שחף, תודה על התגובה
נטע10/02/2011לא ציינתי את זה קודם אבל אני נמצאת בטיפול ונעזרת בו.
פשוט הייתי צריכה לפרוק את ההרגשה הרעה שהייתה לי בבוקר בגלל כל מה שקורה בעבודה.
מקווה שבאמת יהיה טוב בסוף..
תודה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)