מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריקנותמעיין10/02/2011
קיימת אצלי לאחרונה תחושה מאוד חזקה של למה? אני גוררת את עצמי מהמיטה רק לדברים שאני מחוייבת אליהם כגון לימודים ועבודה , אין לי חשק או רצון לדבר עם אנשים, לבלות עם חברות , עם המשפחה כי אני לא מרגישה שיש לכך טעם...
מה אני יכולה לעשות???
לא הייתי ככה בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקנות - תגובה
רוני פרישוף10/02/2011שלום מעיין,
כתבת בקצרה, כנראה ברוח חוסר האנרגיה שאת חווה בזמן האחרון. לא ברור האם סיבלך התחיל בעקבות ארוע או חווייה שליליים, האם הוא מלווה בתחושת מתח וחרדה, האם הוא שונה בקיצוניות מהמצב הנפשי הרגיל שלך.
נראה שאת סובלת מתקופה של מצב רוח ירוד וחוסר כוחות, יתכן שאף דכאון. כדאי לאבחן את המצב באופן מקצועי, ולטפל בו בדרכים המתאימות לך: טיפול פסיכולוגי, ו/או תרופתי. כדאי גם לערוך בדיקות גופניות מקיפות, כי לפעמים לבעייה גופנית יש ביטוי נפשי.
למרות חוסר החשק, נסי לשתף אדם שיקר לך במצוקתך, כדי לא להישאר עם זה לבד, לקבל תמיכה ועידוד לטפל בעצמך.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקנות- תגובה לתשובה
מעיין10/02/2011אני בת 24 , מדריכה בהוסטל פוסט אישפוזי לנערות וסטודנטית לחינוך מיוחד שנה א'
בנורמל אני מאוד אופטימית , שמחה ואנרגטית . לאחרונה בערך חודש אני מרגישה שכל שאני עושה הוא חסר טעם וכמו שאמרתי מלווה אותי תחושת ריקנות וכל שמחה שאני מראה החוצה היא לא אמיתית - אני לא באמת מרגישה שמחה.
אני ממש משתמשת בכל הכוחות שלי כדי לקיים תפקודים יומיומיים. אין לי כל רצון לראות ו /או לדבר עם אף אחד וזה באמת מפפחיד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקנות- תגובה לתשובה - תגובה
רוני פרישוף10/02/2011בהחלט נראה שאת סובלת מדכאון מסויים, וזקוקה להערכה ועזרה מקצועית. אנא פני בהקדם לאיש מקצוע, ממש כשם שהיית פונה לרופא אם היית חשה מיחושים גופניים. את יכולה לפנות לפסיכולוג/ית קליני/ת או לפסיכיאטר/ית, וכן רצוי לרופא המשפחה. אל תפחדי, ההרגשה שלך לא נעימה אבל נפוצה, ויש לה דרכי טיפול יעילות.
אם את מתעניינת בתחום הטיפולי, אולי הנפש מעניקה לך כעת הזדמנות להתנסות בחוויה טיפולית בעצמך, ללמוד על עצמך ונפשך, ולגלות מה יש לך להעניק לאחרים. כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)