מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא הולך לי שום דברפיטר11/02/2011
כבר הרבה זמן סובבים סביבי בעיות מההורים שלי והשיגעונות שלהם מהחברים והחברות וגם אולי בעיקר מעצמי בכל רגע שיש איזשהו אור בקצה המנהרה של היינה השלווה והשקט ואין יותר עצבים מתנפץ בשנייה. אני די מותש מהחיים לא מוצא הרבה סיבות להמשיך זה כאילו מסתכם בזה שאני צריך לסבול ולהתמודד עם הכל ללכת ללמוד למצוא עבודה כשורה עם בית ואישה וילדים ולחכות למוות שיבוא. באמת לא מוצא כבר סיפוק לא ביציאות למסיבות ולא עם החברה .איך שאני מרגיש עכשיו זה אני כאילו מטפס על הר ואני לא מוצא את האחיזה את התנוחה את כל מה שצריך כדי להמשיך ולעלות ואני אפילו לא נשאר במקום אני יורד למטה ולמטה ולמטה .
ומתי שאני יושב ומנסה לחשוב איך ומה למה המוח מתרוקן והגלגליות מפסיקות לעבוד
קיצר לא יודע אפילו מה אני שואל פה....חח
אני רוצה שינוי איך עושים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הולך לי שום דבר - תגובה
רוני פרישוף12/02/2011שלום פיטר,
מתוך דברייך עולה תחושה קשה של ריקנות. החיים רצים להם, עם הרבה קשיים וקונפליקטים בדרך, אך אתה לא חש בהם שום משמעות ולא מוצא בהם את עצמך.
אולי יעזור אם תשים לעצמך למטרה לא חיפוש שקט ושלווה, אלא חיים על פי איזה סולם ערכים, שיתן לך תחושות משמעות וסיפוק. תרומה לזולת, יצירה, יחסי אנוש מעמיקים, מצויינות או מימוש עצמי בתחום שחשוב לך, אמונה וכו'. אם תדבוק בדרך זו, סביר שהיא תחסן אותך מפני לחצים חברתיים ומשפחתיים שמטריפים אותך, תעזור לך להבחין בין עיקר לטפל, ולדבוק בעיקר.
בדרך למימוש עצמי ולחיים בעלי משמעות, אפשר להעזר באנשים שאתה מעריך, באנשי מקצוע מתחומים שונים (כולל הפסיכולוגיה, כמובן, אך לא רק), בסיפרות רלוונטית וכו'.
נסה להרגיש שאתה בוחר ומנהל את חייך, ולא שלחצים חיצוניים מנהלים אותך. זו דרך שדורשת משמעת עצמית והשקעה גדולה לאורך זמן, והתמודדות אמיתית עם תחושות ספונטניות של עצבים ויאוש.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)