עזרה דחופה !! פחדים וחרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !! פחדים וחרדות
    לאה
    13/02/2011

הי
    אני בת 28 נשואה מזה 8 שנים +ילד בן 6 שהיה בריא, התחתנתי צעירה בלית ברירה כדי לברוח מבית ההורים
    שלא היה לי טוב שם, אני הייתי ילדה תמימה ורגישה וחסרת בטחון שרק חיפשה חום ואהבה ומצאתי את מה שתמיד חיפשתי, גבר עסקן שהעריף עלי בלי סוף אהבה ..
    לאחר שנה התחתנו וכבר התחילו הבעיות אני הייתי בבית והוא כל היום היה מחוץ לבית במסגרת עבדתו ואז התחלתי לגלות שהוא לא גבר אמין . והוא בגד בי וביקש סליחה וכמובן סלחתי
    בקיצור לאחר כמה חודשים שוב תפסתי הודעות וכו.. ושוב סלחתי
    עד שלפני שנה החלטתי שזהו אני מתגרשת פתחתי תיק והיינו לפני גירושין, הוא לא האמין שהילדה הקטנה התבגרה ומוכנה לעזוב אותו
    זה היה בשבילו טלטלה עצומה ועד שהוא הבין מה הוא מפסיד. התהליך הזה רק חיזק את הביטחון העצמי שלי וככל שחיזקתי את עצמי ככה הוא נחלש . ואז הוא עשה ככל שביכולתו להחזיר אותי אליו וכמובן שהוא הצליח ..
    כמובן לכל אורך הדרך עד ביום אנחנו בטיפול זוגי צמוד ואנחנו מצליחים לעלות על הדרך הנכונה ..
    היום אני אישה אחרת בוגרת עם בטחון עצמי אבל הבעיה עדיין קיימת אצלי אני עדיין חיה תמיד בפחד תמידי שמא הוא לא שומר לי אמונים.. והפחד הזה שוב גורר לבעיות בזוגיות .
    אני גם סוחבת איתי את כל העבר הרע שעברתי בבית ההורים וגם את הקושי מלשכוח את שלבעלי ... ובזמן אחרון אני לא רגועה לא ישנה בלילות חושבת על העתיד ופוחדת שזה יקרה לי שוב ...אני ממש רוצה שהזוגיות הזאת תמשיך כי טוב לי שם אנחנו גם חושבים להרחיב את המשפחה אבל אותי זה מפחיד !
    אני מבקשת עצה מה לעשות איך לגרום לעצמי לשכוח את העבר? .. לחזק את הביטחון העצמי .. אני מרגישה שאני רוצה לדבר עם מומחה שיוכל לעזור לי אשמח באם תעזרו לי
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !! פחדים וחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !! פחדים וחרדות - תגובה

יפעת קלוש יגל
    14/02/2011

שלום לאה

ראשית כל הכבוד על התמודדותך, עם החיים והמשבר הזוגי.
    יחד עם זאת כנראה המשברים הובילו לכך שדברים לא פתורים מהעבר עולים וצפים ומתערבבים בקשר עם בעלך. עם בעלך עברת משבר אמון קשה, וקרוב לודאי שגם הורייך אכזבו אותך, והותירו בך צלקות סביב אמון, ביטחון, נאמנות וכו'.
    את בטיפול זוגי, אולי כדאי שתשתפי את המטפלת הזוגית, שמכירה אותך וביחד תחשבו האם כדאי שתהיי גם בטיפול פרטני, כדי להמשיך ולהתחזק ולפתור בעיות מהעבר, ואולי אפשר גם לעבד את הדברים בתוך הטיפול הזוגי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! ועוד שאלה קטנה

לאה
    15/02/2011

תודה רבה על התשובה !
    אשמח לפנות ולקבל ייעוץ פרטני האם את מקבלת באזור המרכז ? ואם לא האם את יכולה להפנות אותי ליועץ/ת מומחה באזור ת"א -רמת גן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו