איך לצאת מהחוסר מוטיבציה שנחתה עלי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לצאת מהחוסר מוטיבציה שנחתה עלי?
    תודה מראש
    14/02/2011

בזמן האחרון אין לי מוטיבציה לכלום , שמחת החיים שהיתה נעלמה כלא היתה ואני תקוע בלימודים שממש רע לי מהם והכי גרוע אני לא ממש מבינה למען מה כל הסבל אם בסוף אני אקבל רק תעודה וכשאני מדמיינת עוד כמה סבל ויסורים מחכים לי עד התעודה הזאת נהיה לי עוד יותר רע מצד אחד ממש בא לי לברוח משם מצד שני בזבזתי כבר שנה שם ונשארה עוד שנה חצי מהחרא כבר אכלתי והסיבה הנוספת זה לא שיש לי מיליון הצעות אחרות כדי לזרוק את הלימודים המעיקים האלו וככה אני ממשיכה יום אחרי יום את הסבל הזה ואני לא יודעת מה לעשות ממש נשבר לי מהיחס המחורבן של הצוות שם וכל החרא שמסביב עם זה שאפילו אין לי יום אחד לפני מבחן כדי ללמוד הכל שם בנוי בצורה להתיש את הלומדים זה כמו תוכנית התשה לפעמים אני שואלת למה דווקא אני צריכה לעבור את כל החרא הזה ומה בסוף סתם תעודה חחחחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לצאת מהחוסר מוטיבציה שנחתה עלי? - תגובה

רוני פרישוף
    14/02/2011

שלום לך,

אנא ראי תגובתי לפיטר מספר הודעות למטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה........

תודה מראש
    16/02/2011

חחחחחח רק שיש הבדל פיטר בונה לעצמו בעיות ומכשולים שאינם ואילו לי אנשים שסביבי גורמים למכשולים ומנסים להכשיל אותי למשל ניקח את המקרה שהמדריכה הכשילה אותי בהתנסות בגלל שהרכזת לחצה עליה , איך אני פותרת כזה דבר איך אני יוצאת מזה? איך אני גורמת למדריכה לחזור בה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו