מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סחרחורות - פוסט טראומהמיקי18/02/2011
ערב טוב,
לפני 8 חודשים עברתי ארוע קשה של ניתוח מח. הוציאו לי גידול שפיר מהראש.
אני בן 33. מאז הניתוח החלו לי סחרחרות מטורפות. בהתחלה חשבתי כי מדובר באי איזון הורמונלי עקב סוג הניתוח אך ככל שהחודשים חלפו, אני מתייצב ואתמול אמר לי הרופא המטפל כי הסחרחרות/טשטוש/עייפות אינן קשורות לבעייה הורמונלית.
אני מטופל אצל פסיכולוג ואף הופנתי על ידיה לפסיכיאטר שהמליץ על לוסטרל.
צרכתי את הכדור 3 חודשים ועקב תופעות לוואי הפסקתי בהדרגה בתאום מלא איתו.
הוא הציע לי כדור אחר ונכון לעכשיו אני לא מסכים לפנות לאפיקים האלו.
הסחרורחות/טשטוש/עייפות חזרו בגדול.
מה עושים? הרופא שלי חושב שבמדובר בפוסט טראומה.
הטיפול הפסיכולוגי אינו עוזר לי להרגיש טוב יותר מבחינה פיזית.
האם יש טיפול אחר שיכול לעזור לי? אפיקים נוספים שלא חשבתי עליהם?
תודה,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות - פוסט טראומה - תגובה
רוני פרישוף18/02/2011שלום אלי,
התמודדת עם ארוע רפואי מאד קשה ומלחיץ. המערכת הגופנית והנפשית שלך עברה טלטלה עזה, ומשתקמת בהדרגה.
אל מול מורכבות הארוע קטונתי מלאבחן או אף לייעץ דרך הרשת. עלייך להמשיך בירור רפואי, נוירולוגי ופסיכיאטרי עד שתנוח דעתך מהאיבחון, וכן מהטיפול. יתכן כי איבחון פסיכודיאגנוסטי יוכל לזרות עוד מעט אור.
יש טיפולים ייעודיים לפוסט טראומה כמו שיטת emdr, וחשיפה ממושכת. כדאי לפנות לטיפולים כאלו רק לאחר ותוך כדי התייעצות עם נוירולוג או פסיכיאטר המלווה אותך בצמידות.
לגבי הטיפול הפסיכולוגי, שוחח על תחושותייך עם המטפל, ואולי תוכלו לערוך שינוי בטיפול או תאום ציפיות לגבי המשכו.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקי19/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)