מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר ביטחון עצמי? או אמונה עצמית...טליה26/02/2011
חגגתי השבוע 23 שנים.
אני עכשיו נמצאת במסגרת שיקומית מטעם ביטוח לאומי ..
יש לי קשיים רבים בלימידה ובעיה רפואית שאיתו הכל נגרר לחוסר אמונה עצמית..
לכאב בתוך הלב שדוקר בפנים ,שאני לא יכולה לראות כמה אני שווה לעולם הזה..
אני מודעת ורואה במסגרת הזאת כרגע. שי המון אנשים שאוהבים אותי ואני חשובה להם..
אבל בתוך הלב שלי רע לי , למרות שמבחוץ אני צוחקת המון ואוהבת לשמוח וגם מחייכת לאנשים ולסובבים אותי ואני מרגישה שזה מחוזר חזרה אהבה הזאת והחיוכים..
אבל , אני לא מצליחה להאמין בעצמי ,בגלל המגבליות שלי..קשה לי עם זה נורא
אני מפרשת את המגבלה הזאת של קשיים הרבה בלימידה, ש המחלה שנאי סוחבת ,כמשהו שהוא שונה, לא שווה ,משהו שהוא מיותר .שאין איש שיכול להבין מה שאני מרגישה בתוך הלב שלי שלפעמים מתוך האבה לשמחה להיות במרכז העניינים , לפעמים אני רוצה לשבת בפינה ולא לעשות דבר,אני ידע זה לא טוב ולא נותן בכלום וככה עוד יותר אחזור אחורה..
ואני רוצה להיות במשחק,להיות במה ולא רק להיות ניצב, אלא גם לדבר ושישמעו אותי
אבל הקול שלי לא נשמע הסאונד כבר לא עובד, והקול הפיזי מוחלש..
אני מרגישה שאין בי יכולות,אי רוצה ליהות בעבודה בסביבת אנשים מכובדים, אנשים שהם בני אדם ושלא יתיחסו עליי כעוד אחד מהעבוד לבי יחס אנושי, יחס חם..זה לא שאני "מסכנה" אני בחורה מאוד עדינה, רגישה,גם אם אני לא מראה את זה כבר כפי חוץ..אבל בגלל המגבלות הללו
השנים הארוכים שלא אמינו בי, שכל הזמן גם מורים פרטיים אמרו ,שאין סיכוי שיצא ממיני משהו,נכנס עמוק ללב..
ולמרות זאת שאני יודעת שהתנדבתי לצבא ! שעשיתי בגרות מלאה..שאני בשיקום ,מדברת על דברים שמציקים לי שם למרות שזה מאוד!!1 קשה לי לפתוח פצעים לפתוח דברי קושי בפני קהל או אחד על אחד..
אני עדיין מרגישה שאני לא מספיק אהובה ולא מספיק רצויה..
כמה שאני מנסה לעזור לעצמי ולהגיד וואלה תסתכלי אוהבים אותך את יכולה מה שאת יכולה,הלב לא שקט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון עצמי? או אמונה עצמית... - תגובה
שחף ביתן02/03/2011שלום טליה,
עצוב לקרוא על הצלקות הקשות ששנים של קשיי למידה, מחלה רפואית וחוסר תמיכה הותירו בך. צלקות פועמות, שותתות וכואבות. עם זאת, את מתארת את הכוחות שלך, את הישגייך, השלמת בגרויות, היית בצבא, ואת מממשת את עצמך בדרכך. תני לעצמך גם את הזמן להיות בדרך הזו. לצלקות שתיארת לוקח זמן להירגע, לפעום פחות, לכאוב פחות. לוקח זמן לאמון בעצמך, ובאחרים, להשריש, לנבוט והתחיל להוציא עלים.
תמשיכי לטפל בעצמך, להיות במקומות שיזינו אותך, ולאורך זמן הצמיחה תתרחש. הכוחות החיוביים שאת מתארת, ושניבטים בכתיבתך הרגישה, הם שלך, והם ימשיכו להיות שלך לאורך כל הדרך. ברגעים שקשה, חשוב שתבקשי עזרה, שתפני למקורות התמיכה שלך האישיים והמקצועיים.
לא כתבת האם את בטיפול נפשי במסגרת השיקום שלך? חשוב שיהיה לך טיפול נפשי שילווה אותך בקשיים שאת עוברת ומתמודדת איתם.
שיהיה הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)