אמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמונה
    שירה
    01/03/2011

איך אוכל להשיב בבן אדם את האמון בי, לאחר שאיבד כל טיפה ממנה בכל מה שקשור כלפיי?
    אני מרגישה שמכאן אין מנוס. אך אני מרגישה שלא הראתי לו את האני האמיתי שלי.את האהבה שלי אליו, שאני רוצה להעניק לו כ"כ. הרצון בי להוכיח ולהעניק לו זאת הוא רצון בלתי ניתן להסבר.
    מצד שני, כמה אפשר להתחנן לעוד הזדמנות? כמה אפשר לבכות ולקרוע את הלב שממילא קרוע?
    אני מרגישה שלא משנה מה אעשה, תמיד אהיה פסולה בעיניו. איך אפשר לתקן?
    היום אנחנו צריכים להפגש, אינני יודעת מה לומר כדי להוכיח לו עד כמה אני מצטערת ועד כמה הייתי רוצה לתקן.
    אשמח לקבל עזרה.

( האמונה התרסקה משום ששיקרתי בכל מיני נושאים שקשורים לחיי הפרטיים. הדברים התגלגלו כמו אש בשדה קוצים. ואילו אז, הייתי רואה ומבינה את מה שאני רואה ומבינה היום אין בי צל של ספק שכל זה לא היה קורה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמונה - תגובה

שחף ביתן
    02/03/2011

שלום שירה,

הכאב שלך מורגש מאוד. נדמה לי שכואב לך גם על האובדן של הקשר, וגם על ההבנה שפעלת לא כשורה. נדמה שאת מכה על חטא. אינני יודע את הנסיבות שבהן החרת לפעול כפי שבחרת, אך מתוך דברייך נדמה כי למדת משהו עמוק וחשוב מהסיטואציה הזו. להבא כנראה תנהגי אחרת. זה משהו שהרווחת. לעיתים קרובות אין דרך אחרת ללמוד חוץ מאשר לעבור את הדרך על כל המהמורות שלה.

את כמובן יכולה להביע את צערך, ואת בקשתך כי תנסו לפתוח דף חדש המבוסס על אמון הדדי, אכפתיות ורצון להעניק זה לזה. אך מכאן זה כבר תלוי בצד השני, אם הוא יוכל להתגבר על הפגיעה או לא. אם הוא יהיה מעוניין בהמשך הקשר. קשה להיות חסר השליטה. עם זאת, את לא יכולה לעשות יותר אמשר לנסות, ולתת לזה בתוכך הזדמנות נוספת בתקווה שגם הצד השני ייענה.

במקרה ולא, תצטרכי לקחת את מה שלמדת מכל הסיטואציה הזו אל הקשרים הבאים שלך. את כותבת כי את מרגישה שתמיד תהיי פסולה בעיניו, אך הדבר החשוב הוא איך תרגישי בעיניי עצמך? אלו שתי שאלות שונות. כדאי אולי גם לחשוב על כך שאולי חשוב לך שיסלח לך ויהיה איתך, על מנת שתרגישי לא פסולה בעיני עצמך?

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שחף - אמונה

שירה
    02/03/2011

שלום שחף, תודה על תשובתך.
    ניסיתי את כל מה שכתבת, התשובה הייתה שלילית לחלוטין.
    הוא לא הסכים לקבל אותי, לא משנה כמה התנצלתי והתרפסתי.
    כעת אני מנסה להמשיך הלאה.. אני מקווה שאצליח להתגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו