מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אני מחזירה את הכסף שלי????תודה מראש08/03/2011
שלום מבקשת עצה בנושא: היתה לנו בבנין פעמיים בעייה של סתימת ביוב בגלל שאני גרה למטה ולי זה הכי מפריע אני זאת שהזמנתי אינסטלטור עכשיו פעם אחת יצא שזה 74 שקל לכל שכן ובפעם שניה שזה 50 שקל לכל שכן . יש לי שכן שגר בקומה אחרונה בבנין והוא היה גורם לסתימה בגלל שהוא ואשתו זורקים מגבונים לאסלה אבל מה כשדיברתי איתו הוא אמר שמגבונים מתפרקים אני לא יודעת איך הם מתפרקים אם כל פעם הוציאו כדור ענק של מגבונים בשני המקרים אחרי מקרה סתימה ראשון ביקשתי ממנו שיפסיקו לזרוק מגבונים אך לדאבוני זה לא עזר.בנוסף הוא ואשתו לא מחזירים לי את 124 שקל ששלמתי עליהם כשפניתי לשכן הוא אמר שיחזיר אבל לא החזיר כשאתמול פניתי לאשתו היא ניסתה להתחמק מהנושא וגם אמרה שהם יחזירו אבל הם לא החזירו עכשיו שהעניין יהיה ברור לא מדובר על משפחה שהיא במצב כלכלי קשה יש להם מכונית יש להם טלפונים ניידים מדגם אחרון ומשום מה הם חושבים כנראה שאני צריכה לשלם עליהם . איך אני מסבירה להם כדי שיבינו שאין שום סיבה שמישהו ובפרט אני ישלמו עליהם ושחובתם להחזיר לי את החלק שלהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני מחזירה את הכסף שלי???? - תגובה
רוני פרישוף08/03/2011שלום לך,
כדאי לך לפנות לאגודה לתרבות הדיור. הם המומחים בנושא, ויתנו לך הכוונה, כולל אמצעים משפטיים לטפל בשכנים הסרבנים.
בשאלתך מסתתרים לבטים שלך לגבי איך מתמודדים עם פגיעה, אלימות סמוייה וגלוייה, תסכול, קונפליקט, והאם את מספיק אסרטיבית ובטוחה בעצמך בזירה הזו. יתכן כי גם חסרה לך תמיכה חברית ורגשית כדי להתמודד עם מצבים כאלה.
אם תרצי לעבד נושאים אלו, ולפתח תכונות של ביטוי עצמי ותקיפות, יש לך הרבה אפשרויות לעבור תהליך אישי, החל מאימון וכלה בטיפול וטיפול קבוצתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להחזיר את הכסף שלי?
תודה מראש09/03/2011לצערי אנחנו לא חברים בתרבות הדיור ככה שהם לא יעזרו לי . אבל איך מדברים עם אנשים חצופים כמו השכנים שלי שחושבים שמישהו אחר צריך לשאת בהוצאות שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)