מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יופי תמחקו הודעותקספר12/03/2011
אמממממממממממ
פרויד היה קורא לזה הכחשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה פעמיים בחופש הדיבור
קספר12/03/2011פעם אחת בחופש הדיבור על נושא
וסמית פיות
אתם עוברים על חוק חופש הדיבור ובעת הדעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי תמחקו הודעות - תגובה
רוני פרישוף13/03/2011שלום קספר,
הדברים שכתבת פגעו בי מאד. גם אנחנו בשר ודם. את אמנם חווה את עצמך כחלשה ופגועה, אך לצד זה כדאי שתדעי שלמילותייך יש כוח, והן יכולות לפצוע.
אני מבינה שאת מדברת מתוך כאב, ומשתדלת לזכור את הדיאלוג הפורה שהיה כאן איתך במשך קרוב לשנתיים.
היי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תקבלי את התנצלותי הכנה
קספר13/03/2011אכן כולנו בשר ודם, וכול אדם הוא היותו עולם ומלואו.
אכן אני מרגישה רע ומר. בחורה שהכרתי , והיתה קרובה אליי התאבדה , רוע וניכור בכול העולם , ובמיוחד במדיום האינטרנטי .
באמת קל לומר מילים, כשאין אנו רואים את פניו של האדם ממולך.
בעיני עצמי אני אבק ועפר אז לא חשבתי שמילים שאני כותבת בכלל נוגעות למישהו .
אך אחסוך ממכם את הסבל ובלי טינה או כעס אלך לי לדרכי.
אני אזכור אותכם תמיד
ו שלכם קספר
דרך אגב כתבתי גם דברים נעימים וטובים על שניכם .
הבחירה לראות את הצד הלא נעים היא גם בחירה מסוימת לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תקבלי את התנצלותי הכנה - תגובה
רוני פרישוף14/03/2011קספר יקרה,
איתך בצערך על האובדן הטראגי. אני מבינה את הכאב והניכור שאת חשה.
אכן האינטרנט מקום מסוכן, כי הוא מציע חיבוק לכאורה, אך לא באמת חי וזמין. אני מתנצלת בפנייך על שהגבולות שאני מניחה כאן, כדי לחסוך לאנשים את הסכנה הזו והפגיעה, סומנו באופן נוקשה שפגע בך.
בודאי שדברייך הטובים והנעימים נרשמו וייזכרו. כעס ופגיעה הן התרחשויות אנושיות שלא מוחקות את כל השאר,
היי בטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)